This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Trinity
Trinity - 4 Items
Samen staan we sterk! ik zoek een man die ook op zoek is naar een vast relatie, misschien dat we samen eens kunnen afspreken? zodat we elkaar beter leren kennen? Svp geen fakers meer. Oudere heren welkom mits goed geschoren! Contacteer me via een gedragen onderbroek of i.d….
Trinity
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Trinity
leuk!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Trinity
p.
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Trinity
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Juul
Juul - nieuwe slipjesklant
Hoikes! Ik was gisteravond met een nieuwe slipjesklant uit eten en dit eten viel blijkbaar verkeerd. Na de laatste hap, meteen snel naar het ene dames toilet. Ik voelde me zo belabberd dat ik een tijdje (zeg maar tijd) bleef zitten. Terwijl ik daarop zat hoorde ik zo nu en dan wel iemand binnenkomen, maar die verdwenen na een tijdje gelukkig weer. Het kon me ook echt even niets schelen dat anderen naar het toilet moesten zo beroerd voelde ik mij. Tja en dan moet je de zaak weer in. ik had het idee dat alle vrouwen keken met een blik van "o, zij zat zolang op het toilet, wat deed ze zolang"
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Een AOW-er
Een AOW-er is achter slot en grendel gezet omdat hij talloze gebruikte tampons, panty's, vrouwenonderbroeken en seksspeeltjes heeft gestolen!! Ene AAD werd op heterdaad betrapt toen hij inbrak in het huis waar een 36-jarig meisje woont. Ze belde de politie, die de dief volgde tot aan zijn huis. Wat denk je wat? Hij woont nog bij zijn moeder ook! In de kamer van de viezerik vond de politie maar liefst 59 slipjes. Ook lagen er gestolen seksspeeltjes en gebruikte tampons. Agenten denken, na een reuktest, dat de bezittingen tot zeker minimaal vier vrouwelijke slachtoffers behoren. De moeder van AAD zegt dat ze niets wist van de praktijken van haar zoon. De zoon lijdt, net zoals ik, aan enkele geestesziekten, zoals een bipolaire stoornis, schizofrenie en priapisme.
Paul Glasses
Paul Glasses - slipje huisvriend
Mijn vrouw zegt dat ze een huisvriend heeft…. Ik kan me vergissen, maar is de bedoeling van een huisvriend niet dat je daar seks mee hebt naast je relatie? Dus waarom zou het dan een probleem zijn als ze ook nog eens lustgevoelens voor hem heeft en af en toe haar slipje laat zakken; dat lijkt me dan toch juist de bedoeling?
Luc Coolman
Luc Coolman - raadsel
waarom hebben antwerpse vrouwen kleine borsten en ne groten tepel? Omdat antwerpse mannen zo een klein pollekes en zo een groot bakkes hebben.
Carolien Witvrouwen
Carolien Witvrouwen - mijn vriend en ik
hallo allemaal! Zo zijn mijn vriend en ik samen heel gelukkig! We hebben nu bijna 2 jaar een relatie. Svp aandacht voor het volgende,.. mijn vriend laat niet snel of heel weinig merken dat hij sex wil. In het begin probeerde ik van alles (zo’n beetje de hele webshop leeggekocht) , maar dan bleef hij maar liggen en gebeurde er niks vanuit zijn kant.. waardoor ik heel sjaggie werd. Ook omdat dat keer op keer gebeurd. Het is een tijdje daarna redelijk goed gegaan omdat we erover gepraat hebben, maar nu zijn we weer terug bij af.. toen het goed ging heeft hij het dus voor mij gedaan denk ik.. omdat we nu weer met het zelfde zitten. je merkt aan hem nooit dat hij zin heeft, en als we wel wat doen dat gaat het super, maar veelte weinig ooit weken niks ik weet het niet meer! ik haal nu van alles in me hoofd, vind ie mij wel aantrekkelijk.. heeft ie een ander..ruikt ie aan andere slipjes? Nu nu durf ik zelf ook bijna niks meer te proberen omdat ik ontzettend onzeker geworden ben,.. en van alles in me hoofd haal, en nu gebeurd er helemaal niks meer, word hier zo verdrietig van.. weet iemand wat ik kan doen? Zou een sexbioscoop uitkomst bieden?
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - een baby!
Ik zeg: Oefening baart kunst, of een baby!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook