This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Teunie Stam
Teunie Stam - 1 Item
Hey ridder! Gewoon een lekker simpel voorstel: Ik die op bed lig in mijn nakie, klaar om genomen te worden. Met mijn twee pronkstukken in de volle glorie. Vind je het wat? Dan moet je het me snel laten weten want ik kan bijna niet meer wachten tot die potente man nou eindelijk eens langskomt om een gedragen slipje op te halen hoor! Mail me snel en je komt snel (knipoog)
Teunie Stam
heet slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - die slipjes waren van mijn vrouw
Heren! die slipjes waren van mijn vrouw omdat ze de was niet wilde doen , na een paar oorvijgen wil ze die nu terug ! Ik verzoek iedereen dus dringend die slipjes terug te sturen en anders kom ik ze halen!!
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - raadsel
Q : Waarvoor dienen die kleine oneffenheden naast vrouwentepels? A: Daar staat in Braille: "Je bent goed op weg!"
Fokko Fokma
Fokko Fokma - Hoe het uitgeraakte met mijn lief ...
Veel jongens raken aan een lief (of andersom) door een geschenk te geven. Ik ben de mijne erdoor kwijtgeraakt. Toen mijn lief jarig was, kocht ik haar een paar handschoenen. Maar dezelfde dag ging mijn zuster in dezelfde winkel een paar slipjes voor zich kopen. De twee pakjes werden thuis bezorgd. Door een spijtige vergissing kwamen die handschoenen bij mijn zus terecht en die slipjes bij mijn verloofde. Dat was nog niets, maar een e-mailtje dat ik geschreven had, kwam met die slipjes bij mijn verloofde. De brief luidde zo: Liefste schat, Dit klein geschenk is ter herinnering aan je verjaardag. Ik heb ze zelf gekocht en dacht dat je ze best kon gebruiken, aangezien je er de laatste tijd geen meer draagt. Daar je oude door het dikwijls nat worden van kleur veranderd waren en de naad was losgegaan van het dikwijls aan- en uittrekken, bracht het me ertoe jou nieuwe te kopen. Eerst wilde ik lange kopen, maar mijn zus zei dat de korte modellen mode waren. Het is een vaste kleur die niet afgaat. De winkeljuffrouw heeft mij de hare laten zien en die waren al drie keer gewassen. Ze waren nog zo goed als nieuw. Ze mogen getoond worden zonder te blozen. Ik heb de bruine kleur gekozen omdat je hier het vuil niet zo vlug op ziet. De winkeljuffrouw heeft ze even aangetrokken en ze stonden haar heel goed. Als je ze voor de eerste keer draagt, moet je er talkpoeder in doen, dat bevordert het schuiven. Als je ze wast, moet je ze aanhouden, anders krimpen ze teveel. Ik hoop dat je ze draagt met dezelfde gevoelens als ik ze je schenk. Vergeet niet te tellen hoe dikwijls ik ze in de loop van het jaar zal kussen. Je schat.
Chiquita
Chiquita - engelse les voor slipjeslovers
Zij verkopen beha's, slipjes, lingerie, schoonheidsproducten, beddengoed en nog veel meer. They sell bras, panties, lingerie, beauty products, bedding and much more.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook