This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bloeme
Bloeme - 1 Item
Ik zou het me toch wel leuk vinden om iemand te leren kennen die ook op zoek is naar wat aandacht en liefde. Ik woon in Amsterdam. Ik ben vrij slank en de enige eis die ik heb aan jou is dat je schoon bent en goed voor me zult zorgen. Leeftijd en woonplaats is allemaal te overbruggen dus als deze advertentie je aanspreekt hoop ik dat je me een berichtje stuurt voor een lekker gedragen slipje!
Bloeme
lekker setje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - Mijn geheim
Mijn geheim is dat ik, als ik de was ga doen, de slipjes van mijn vrouw en mijn dochter ruik en dat ik eraan lik. De geur en smaak van urine en vaginale afscheiding wind mij op. Ook trek ik de gedragen slipjes wel eens aan en ga dan masturberen.
Abigail
Abigail - Is het wel echt zo dat de meeste mannen iedere dag wel willen?
Aangezien dat ik te maken heb met een partner die genoegen neemt met 1 x in de maand als het niet minder is. Hij vindt dat de vrouw moet beginnen en bij mij is het net andersom, ik vind dat mannelijker en geiler,als de man regelmatig mij laat voelen dat ik speciaal ben en dat hij me elke dag wel zou willen dan zou ik automatisch zelf ook wel beginnen met het verleiden, daar heb ik geen moeite mee. Ik ben heel snel geprikkeld en heb er snel zin in. Al hoeft hij alleen maar achter me te staan en zoenen in mijn nek, dan ben ik er wel al klaar voor. Ik kan wel sexy voor hem gaan staan dansen, zijn antw als je iets opzij gaat dan kon hij ook wel even gaan gamen! of naakt voor hem staan, en mezelf lopen te strelen, hij verstijft letterlijk en figuurlijk. Dan gebeurt er niets het enigste wat reageert zit in zijn broekje! Tuurlijk zijn er altijd mensen die niet iedere dag zou willen maar dat een man genoegen neemt met 1x in de maand lijkt me ook niet gezond. of zie ik dit verkeerd en ligt het aan mij? Wat zou ik dan moeten doen om hem zover te krijgen, dat het eens uit hemzelf komt? als ik sexy sta te dansen of naakt voor hem sta te strelen ben ik dan nog niet duidelijk genoeg om hem te laten zien dat ik meer wil? Ik laat me nu 2 keer in de week in een sexbioscoop nemen maar daar heb ik niet genoeg aan. Hoever moet ik nog gaan?
Van Keulen
Van Keulen - raadsel
Een jongen en een meisje zitten romantisch in een park. Het meisje vraagt: "Wil jij wel zien, waar ik aan mijn blindedarm ben geopereerd"? Opgewonden antwoordt de jongen: "Ja, nou en of"! "Daar" wijst het meisje, "in dat grote gebouw met al die ramen".
Henk Krols
Henk Krols - ze kust ineens niet meer
Over dit‘slipjesmeisje’ heb ik volgens mij al vaker over geschreven, maar daar zet ik nu nog een aanvulling bij; ze kust ineens niet meer! Ik denk dat het is vanwege de Bulgaarse druk, want die schijnen ook allemaal ineens niet meer te kussen. Even met een andere SLIPJESLOVER overlegd, en die kwam er ook al mee dat die meiden niet (meer) kussen! Volgende week toch even uitzoeken, of het een algemene afspraak is. Ik mag toch hopen van niet…..
Briana
Briana - Ik ben een banaan
Het is geel en roept de hele dag: Ik ben een banaan! Ik ben een banaan! ...Wat is het? ...Een banaan natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook