This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hope
Hope - 1 Item
Hallo lekkere kerels! Ik doe sinds kort ook aan amateur seks met mannen. Ik spreek ook wel af met vrouwen maar mijn voorkeur gaat het liefst uit naar mannen met een harde TAMP en met ervaring . Ik doe aan auto afspraakjes, truck dates, parkingdate, buitendating en kan ook thuis ontvangen in Alkmaar. Ik kan me ook verplaatsen maar dan vraag ik daar ook vergoeding voor terug. Ik hou verder van pzc en doe ook anaal, mijn natte doosje is behaard hoop dat je het lekker vindt en anders moet je het daar maar mee doen. Ik zou het fijn vinden om samen af te spreken en dat we een hele uur seks gaan hebben. Laat wat van je horen zou ik zeggen, dikke kus!
Hope
vers gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jacinta Rukic
Jacinta Rukic - Kicken toch?
Is kicken he, lekker zonder slipje naar de bioscoop gaan??. Krijg je je kerel echt helemaal wild mee Wat ik zelf helemaal :cool: vind is geen ondergoed dragen op momenten dat helemaal niemand daar aan zou denken (tijdens het winkelen in een lingeriewinkel en dan zonder blikken of blozen je jurk uittrekken om een topje te passen, moet je op de reactie van je vriendjuh letten met zun kop door het gordijn van het pashokje :eek: en hem dan heel de winkel doorsturen om een andere kleur te halen, terwijl ie weet dat jij spiernaakt achter dat gordijntje staat) Kicken toch?
Rob Flesh
Rob Flesh - cockrings
Ik haat cockrings dus echt! Een vriendinnetje van vroeger kwam er weleens mee aan, maar dat vind ik totaal niet leuk. Ik moest er eentje echt vanaf trekken met al mijn kracht, ik heb wekenlang een blauwe TAMP gehad. Ze maken de seks ook echt niet lekkerder, dus ik zeg gewoon: NEE!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - high class erotisch feestjes
Hallo allemaal. Ik ben met een paar vrienden (AAD en Doktor Hans) bezig met het opzetten van high class erotisch feestjes!! Wij houden dus niet van plat en ordinair. Wij zoeken dus goed uitziende meisjes zonder al te veel tatoes met goede beheersing van de Nederlandse taal! Wij zorgen voor de selectie hiervan, zodat we een leuke groep kunnen samenstellen. De feestjes zullen plaatsvinden in sjieke herenhuizen en appartementen in Nederland en/of Belgie. Tijdens de avond mag er slechts beperkt drugs gebruikt worden. Wel wordt er royaal champagne en wijn geschonken. Het aantal mannen dat wordt toegelaten proberen wij tot een minimum te beperken. Het is vooral ook heel belangrijk dat je het leuk en spannend vindt om mee te doen. Als je meer info wilt, laat het me dan weten.
Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - supergeil sexfeestje
Ik geef van het weekeinde weer een supergeil sexfeestje, ook leuk voor de verlegen mannen! Er zullen 2 hele mooie geile vrouwen aanwezig zijn, niet van die afgezakte lelijke dikke vrouwen, maar mooie slanke vrouwen met natuurlijke borsten (cup A of D). Als man kom je binnen, je mag een masker opdoen (of niet) en je wordt behandelt als een koning. Binnen kan je een biertje/wijntje drinken en tot rust komen. De 2 geile vrouwen zullen voor je dansen, je mag aan ze zitten, vingeren, zoenen en ze oraal, vaginaal of anaal bevredigen. Leef je uit. 2 of 3 uur lang zijn ze helemaal van jou. De vrouwen doen dit omdat ze het leuk vinden, maar omdat we een locatie moeten huren en ze wel wat leuks willen geven vragen we wel een vergoeding. Deze vergoeding kan je anoniem betalen met bitcoins, zodat je vrouw niet kan weten dat je ons betaald hebt. Voor meer informatie stuur een mailtje. Indien je niet begrijpt wat bitcoins zijn, stuur dan maar geen berichtje.
Milo
Milo - raadsel
Q : Waarom wrijven vrouwen zich in de ogen wanneer ze 's morgens opstaan? A: Omdat ze geen ballen hebben om aan te krabben!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook