This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maëlyne
Maëlyne - 1 Item
Dag foefridders! Ik ben op zoek naar een leuke man, liefst eentje met humor om weer wat spanning in mijn leven te brengen. Al een tijd heb ik geen relatie meer gehad en kom dus wel wat lekkere spanning tekort. Jij ook? Dan hoor ik vast wel iets van je, nou doei!
Maëlyne
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befsther
Befsther - in de SLIPJESCLUB
Vorige week kwam ik in de SLIPJESCLUB met een kerel van de kamer, waren ze boven op het terrasje aan het BBQ-en. Omdat AAD al een behoorlijke krachtsinspanning had geleverd, dacht hij even te kunnen aansterken met een lekker stukje vers gegrild vlees. AAD werd echter vriendelijk verzocht op-te-zouten, want het betrof hier blijkbaar een privé-party van enkele vaste klanten waarbij AAD niets te zoeken had. Ik denk dat een aantal gasten inderdaad vrienden zijn van medewerkers of van het management (lees Boudesteijn). En AAD? AAD is boos en gaat daar nooit meer heen!
Van Keulen
Van Keulen - Alles is liefde
Stel: de één vindt een vaste relatie belangrijk (zoals mijn vrouw), de ander vindt losse relaties fijner (zoals ik). Zo is het ook met seks. De één vindt romantische seks lekker (mijn vrouw), de ander geniet meer van ruige straatseks (ik). En wat wil jij eigenlijk? Misschien weet je dat nog niet precies. Geen probleem! Kom gewoon eens bij mij en mijn vrouw langs om het te onderzoeken......
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - gangbang
Binnenkort organiseren wij een gangbang. De gangbang wordt georganiseerd in Amsterdam. Dus wij zoeken mannen die mee willen doen ! De gangbang zal plaats vinden in de middag (13.00 tot 16.00) en in de avond (19.00 tot 22.00) bij voldoende reacties. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes om er een gezellig samenzijn van te maken. Er zijn 4 dames in de leeftijd van 26, 28 32en 45 en aanwezig, en graag zien we veilige sex voorop staan, dus neuken is altijd met condoom. De dames zijn voor veel in maar vraag dit vooraf aan de dame, ook zien we graag dat er met respect met de dames wordt omgegaan. Bij genoeg deelname komt er bij allebei de sessies en extra dame bij.
Luc Coolman
Luc Coolman - koele gast
YO! ik ben dus een koele gast uit roeselare en wil mijn sexleven wat uitbreiden, en van alles eens geproefd hebben ;p , zend mij een email met foto of als je me rechtstreeks wilt bereiken zendt me een smsje, dan kom je rechtstreeks bij mij terecht (privénr) Vandaar uit spreken we verder af, ik sta er al klaar voor!!! kom maar dames, hij is al bikkelhard!!!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - raadsel
Q : Waarom hebben orkanen meestal een vrouwennaam? A: Omdat ze als ze komen nat en wild zijn en als ze weggaan nemen ze je auto en huis mee.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook