This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Oxana
Oxana - 1 Item
Hallo mannen, ik ben ook een stoute, opgewonden maar ook speelse meid en heb altijd zin. Alleen heb ik geen partner om dit mee te delen dus wil ik het via deze weg proberen. Leeftijd maakt me niet uit, wel 18+ als je maar wel met me mee kan gaan in dit alles dan beleven we een heerlijke vrolijke maar ook geile tijd. Van wie hoor ik iets? Je krijgt echt geen spijt.
Oxana
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - rijpe, geschoren dame
Ik ben onlangs ook bij deze rijpe, geschoren dame langs geweest. Wie goed kijkt ziet de ouderdomsvlekken al op haar handen ; ik schat haar tussen de 50 en 60. De foto's op afspraakjes zijn ofwel fake ofwel flink gedateerd , want het interieur van het appartement is totaal verschillend van de achtergrond op haar foto's (jaren ’70 interieur met bloemetjesgordijnen). Een leuke babbel is er zeker en op de klok wordt echt niet gekeken. Op seksueel vlak doet ze wat je ervan verwacht maar ook niks extra helaas. Ze is heel professioneel en beleeft zelf blijkbaar weinig pret aan het hele gebeuren. Zeker geen afknapper maar ook geen echte aanrader . mijn beste koop is ze zeker niet……….
Guy
Guy - tip~!
TIP! Lekkere (gebruikte) tampons in de vriezer gooien en dan van de zomer als ijsje aflebberen. Hmmmmm
Jaclyn Zweedberg
Jaclyn Zweedberg - met behulp van een webcam
Ik heb pas geleden mijn relatie verbroken met mijn ex. We hebben een relatie gehad van vier jaar. Ik kwam erachter dat hij via internet op zoek was naar seksueel contact met andere vrouwen met behulp van een webcam. Na vele pogingen om onze relatie te redden van mijn kant, heb ik uiteindelijk besloten er een punt achter te zetten. Hij bleef er namelijk maar mee doorgaan…
NICO
NICO - ‘normaal’
Het kijken naar pornosites en mailen met andere vrouwen voor gedragen slipjes is heel normaal voor mannen.. Het aantal mannen en vrouwen die veel met dit soort sites bezig zijn, is wel groeiende. Het aantal mannen die dat doen, is echter nog steeds vele malen groter dan het aantal mannen die het niet doen. Het is dus wel ‘normaal’ te noemen!
Ar Babette
Ar Babette - GFE EXPERIENCE
Hai Guys! I offer quality, unrushed, adult companionship at it's best for gentlemen! I'm UPSCALE & CLASSY provider. My Hot & Sexy body, are just a plus to my amazing personality! I truly am what dreams are made of. *** NURU MASSAGE SESSION + GFE EXPERIENCE *** I would love to hear from you, and hopefully meet you. If I sound like someone you might enjoy hooking up with, Please give me a call if anything here is tickling your fancy, I'm sure we'll have a blast!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook