This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Precious
Precious - 1 Item
Mag het ook een tikkeltje stout zijn, mannen? Ik ben een leuke geile gescheiden blonde MILF. En op zoek naar een beetje meer spanning in mij leventje. Naast mij werk in de gezondheidszorg is er maar weinig te beleven (wel trek ik af en toe patiënten af) en daar wil ik nu wel eens verandering in brengen. Breng jij die spanning in mij leven, ben wel een beetje stout soms. Als jij wilt weten wat ik versta onder stout, laat dan iets weten!!!!
Precious
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - naakttherapie
Hey, Zal het voor jou geen goede zaak zijn je vrouw regelmatig een naakttherapie te laten ondergaan?? waarbij je haar dwingt zich voor de ogen van vrienden, familie, buren en/of collega\'s helemaal uit te kleden en zich SPIERNAAKT te moeten laten bekijken. Door deze vernedering zal haar schaamtegevoel worden aangewakkerd vooral als de aanwezigen zich intensief met haar geslachtsdelen bezig houden, foto's en films maken van de sexuele handelingen en deze verspreiden op het internet en onder elkaars bekenden.Vooral close up foto's van de schaamlippen, clitoris en vagina vernederen een vrouw extra! Als een vrouw naakt wordt getoond ondervindt zij ook zelf een zekere mate van opwinding en niet zelden komt het tot een orgasme van de vrouw waarbij ze haar schaamlippen zo ver open zal houden dat ook de binnenste schaamlippen wijd opengesperd zijn en de gasten tot diep IN de vagina van de betreffende vrouw kunnen zien hoe deze samentrekt, opengaat en weer verkrampt. Als jullie meer info willen dan heb ik de beschrijvingen en fotoseries van deze therapie die ik mijn vrouw heb laten ondergaan, op de e-mail!
Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - cockrings
Zelf ben ik ook niet zo van de cockrings, maar misschien gebruik ik ze gewoon verkeerd? Mijn dokter Hans zegt dat ik ze zou kunnen gebruiken om mijn erecties harder te maken, maar dat lukt niet zo goed zonder dat het pijn doet. Heb je tips voor me,
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - raadsel
Q : Wat is een "AUSTRALIAN KISS"? A: Dat is hetzelfde als een "French kiss" maar dan wel "down under".
Bea Tolsteeg
Bea Tolsteeg - stoute vrouw
HI, ik ben ook een stoute vrouw en wil graag een centje bijverdienen en daarbij een van mijn stoute dromen koppelen (nl bukkake) geďnteresseerd? neem dan contact met me op :)
Elmer
Elmer - geile IJSBEER heeft recentelijk opnieuw een slipje opgehaald
HEY TREKKERTS! Wat denken jullie wat? Deze geile IJSBEER heeft recentelijk opnieuw een slipje opgehaald bij een rijpere, geschoren ( met veel eerbied) dame. Ik zit nu in de fase dat ik op een bepaald ogenblik me niet eens meer af vraag hoe oud zo’n OMA is. Waarom zou ik ook als de "prestaties" maar goed en leuk zijn. En dat zijn ze. Zeer zeker!! Kan alleen maar duidelijk stellen, en dit zonder in overdrijven te vervallen, dat je bijna nergens (bij jongeren) zal vinden en krijgen, wat zij te bieden heeft en wat je van haar krijgt. Houd er niet zo van om in details te treden... voor mij persoonlijk: she has it! Goed ja, smaken en... verschillen. Wat mij betreft: ik ga zeker terug en vraag of ze weer haar kunstgebit uitdoet. With a smile!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook