This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pearl
Pearl - 1 Item
Dag allemaal! ik heb zojuist van mijn vriendin het advies gekregen om hier eens een oproep te plaatsen, omdat ik op zoek ben naar een heerlijke spannende man. Niet zo zeer voor een relatie, meer een sex relatie. En wie weet is het voor herhaling vatbaar. Nu hoop ik dat ze gelijk heeft en dat er een man reageert die serieus is en het echt meent. Ik wacht in spanning af of jij een lekker gedragen slipje van me bestelt!
Pearl
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Paris
Paris - een handvat van een oude paraplu
DAG ALLEMAAL! Hier nog iets van afgelopen weekeinde: mijn doorgeweekte schaamlippen wijken langzaam als een grote staafmixer zich een weg naar binnen werkt…….De mixer gaat tussen de bramenstuiken door het bos in, diep in mijn vrouwelijkheid..Het is nauwelijks voor te stellen dat ik bezig ben om een eigen stamboom te maken. Ik lag te hijgen, te zweten en zelfs te kronkelen. Als ik even later als ik tussen mijn benen kijk blijkt het helaas een handvat van een oude paraplu te zijn……..Jammer weer!
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - seksverslaving.
Het feit dat mannen er niet zomaar (met gedragen slipjes bestellen) kunnen stoppen, kan betekenen dat zij een leiden aan een seksverslaving. Het bekijken van beelden en seksueel getinte teksten schrijven met vrouwen levert hen iets positiefs op. Tel daar dan de geur van een gedragen slipje bij op en daar kun je dus verslaafd aan raken. Als de partners zich hier een keer in verdiepen in dit verslavingsgedrag dan kan het ook begrip en/of acceptatie opleveren!!
AD
AD - speciaal bedrijfsarrangement
Hebben jullie het ook gehad met survival-trips en bowlingwedstrijden? Mag dit jaar het bedrijfsuitje een beetje spannender, een beetje origineler? Of zoek je een bijzondere incentive? Ik heb een speciaal bedrijfsarrangement waarbij u met maximaal zes personeelsleden (m/v) een onvergetelijke belevenis kunt meemaken. In mijn exotisch luxeparadijs genieten van een heerlijke tantramassage van mijn lieftallige masseuses en over deze ervaring nog uren kunnen napraten met de collega’s … gezellig toch? Spannend en ontspannend tegelijk! Uw werknemers zullen uw verrassende keuze zeker weten te waarderen …Mijn arrangementen worden standaard gefactureerd met als vermelding: “diverse hoofdgerechten” en zijn inclusief 21% BTW. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. Gelieve tijdig te reserveren!
Zusanna
Zusanna - zelfverzekerdheid
Het gedrag van mijn vriend ondermijnt mijn zelfverzekerdheid. Het feit dat hij met andere vrouwen seksueel getinte bezigheden heeft, maakt mij ongelukkig. Ik heb hem gevraagd om er mee te stoppen (slipjes bestellen) en nu doet hij het stiekem. Heb jij zin om je vriend de hele tijd te controleren? Vind jij mailen met andere vrouwen erg? Wat erg is of te ver gaat, bepaal jij zelf. Jij mag zelf de grens bepalen. Ik vind het dus wel erg!
Ton
Ton - Es stärkt die Qualität der Spermien
Es ist wissenschaftlich erwiesen, dass der Samen, der beim tatsächlichen Sex produziert wird, qualitativ hochwertiger ist, als jener, den man beim Onanieren ablässt. Auch erwiesen ist aber die Tatsache, dass sowohl die Quali- als auch die Quantität der Spermien abnimmt, wenn die Nebenhoden nicht alle fünf bis achtzehn Tage entleert werden um wieder neue zu reproduzieren. Ein regelmäßiges Masturbieren hält sozusagen die Rohre sauber!!!.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook