This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pippa Lee Suk
Pippa Lee Suk - 1 Item
Dag dondersteen! Ik heb sinds kort heb ik een nieuwe baan op kantoor. Best saai als je over moet werken en er niemand meer is. Wat mij wel erg spannend lijkt is om eens sex te hebben op kantoor. Ik heb dit al zo vaak eens gelezen en nu ik zelf een baan heb daar wil ik dit ook eens meemaken. Het voelt spannend als we dan eventueel betrapt zouden kunnen worden. Als ik er aan denk dan krijg ik al een nat slipje … Wie wil mijn saaie kantoorleventje wat meer leven in de brouwerij geven ? Likje!
Pippa Lee Suk
klein slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Grisjahilde Stam
Grisjahilde Stam - groot party centrum
hoi ik heb een groot party centrum hier met de mogelijkheid om groten of kleinen feesten te geven ook eventueel sex party's/ shows is geen probleem (wel zelf schoonmaken svp!) voor eventuele mogelijkheden kunt u mij bellen of mailen. Als we eruit komen wil ik wel meedoen!
Anna from Sweden
Anna from Sweden - poepvlekken in zijn onderbroek
Gadverredamme.. mijn ex had altijd van die poepvlekken in zijn onderbroek. Daar bleef het helaas niet bij. Die vlekken zaten later dus ook op de lakens, in de gordijnen en op het laatst zelf op het tafellaken! En toen ik hem er eens op aansprak deed ie ook nog eens net of het normaal was. Ja bij kleine kinderen, ja! Het is daardoor niet uitgegaan, maar ik vond het echt een vreselijke afknapper. Het is uiteindelijk uitgegaan door zijn zweetsokken………..
Henk Krols
Henk Krols - bij iemand op visite gaan
Ik vind het altijd gezellig om bij zo'n meisje op visite te gaan! Lekker gezellig op de koffie ! Maar dat pakte laatst heel anders uit dan je je bij voorbaat zou hebben voorgesteld! Deze vrouwblijkt namelijk een geheel andere kijk op gastvrijheid te hebben dan je gewend bent en ze liet me zien dat niet alleen de koffie heet geserveerd wordt!
Marco
Marco - anale seks
Ik kan het aan jullie wel vertellen: “ Ik heb nog nooit aan anale seks gedaan” ! Wat ik me wel afvroeg was of mannen daardoor sneller klaarkomen? Vaginaal heb ik daar de laatste tijd namelijk wat meer moeite mee...
Notermans
Notermans - fotoshoots
Ik bied je de kans om, betaalde, discrete, aangename fotoshoots te doen!!! Absoluut geen ervaring vereist. Spontaan en ongeremd zijn is het enige wat er nodig is. Liefst uit de omgeving van Leuven, Diest, Tienen, Aarschot

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook