This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Summer
Summer - 1 Item
Haha ja ik zoek een echte billenman, niet dat ik geen tieten heb maar zie veel liever mijn billen. Ik mag best van mezelf zeggen dat ze er zeker niet onaardig uit zien. Misschien moet je ze zelf eerst eens voelen, dan weet je waar ik het over heb. Heb graag dat je ze aflikt, tikjes op geeft en vooral me op zijn hondjes neemt. Kan je ondertussen goed die billen aanpakken, nee bij mij is aanpoten zoals je merkt. Niks geen saaie sex, aan het werk! Zie je het al helemaal zitten lekker ding? Laat dan wat achter bij deze meid uit Rotterdam. Geile groetjes weer….
Summer
lekker stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - champagne drinken
Zo is mijn vriend Robbert Paul net jarig geweest en we hebben het geilste spuitsletje wat we konden vinden langs gestuurd om deze MBA -er eens lekker te feliciteren. Ze heette Eeltje, kwam uit de omgeving van Almere-Stad en haar specialiteit waren bestuursvoorzitters. Eerst geeft Eeltje hem een heerlijke soloshow en tijdens het champagne drinken trakteert ze hem op een warme douche zo uit haar foefke gespoten! Dan geeft ze zich volledig aan Robbert Paul over en laat zich diep in haar strakke kale doosje nemen!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Doktor Hans krijgt boete voor tepelzuigen
Het hooggerechtshof heeft vandaag mijn goede vriend doktor Hans een boete van 4.800 euro gegeven. De doktor zoog tijdens een borstonderzoek aan een tepel van zijn patiënte. Het aparte incident gebeurde in 2007. Doktor Hans zei tegen de patiënte dat hij aan haar tepel moest zuigen om te controleren of er geen vloeistof uit haar borst kwam. Twee lagere rechtbanken geloofden deze verklaring. Het hooggerechtshof oordeelde echter dat doktor Hans op zoek was naar seksuele bevrediging. De jongedame in kwestie krijgt een schadevergoeding van 1.200 euro.
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - “uit eten geweest”
Laatst “uit eten geweest”. De slagroom bedekte heel mijn kutje, die ik gelukkig een dag eerder helemaal glad had geschoren. Met lange halen likte Aad de room uit mijn liezen en ging vervolgens over naar mijn schaamlippen. Ook de andere drie wilde daar nog wel wat room weg likken. Ik werd dus om de beurt door vier man gelikt. Zonder het zelf te willen werd ik steeds geiler, want terwijl mijn schaamlipjes opgetrokken werden was er altijd wel een tong of een vinger die over mijn clitoris ging. Ik kon niet anders dan klaarkomen. Het geil liep uit mijn kutje en werd gelijk weggelikt. Ik dacht dat het nu wel over zou zijn, maar dat was een vergissing. Alle vier de mannen hadden inmiddels hun broek laten zakken en stonden met een stijve klaar…….Ik denk dat ik volgende week weer “uit eten” ga!
Jochem
Jochem - prettige stad
Een prettige stad, vind ik Amersfoort. Vaak een eerlijke stad ook. Verlies je bijvoorbeeld je slipje op de Stadsring, dan is er altijd wel iemand die em netjes achterlaat…!
Diana Pagoda
Diana Pagoda - ik ben goddelijk.
Iemand die in Jezus Christus gelooft is christelijk. Ik geloof in God, dus ik ben goddelijk.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook