This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bibi
Bibi - 1 Item
Hoi .Ook ik zou het bijzonder leuk vinden om hier leuke jongens te vinden waarmee ik misschien “leuke dingetjes” kan doen. Paar dingetjes over mezelf: happy, lief. gevoelig en beetje gek!! Maar kan ook best kattig uit de hoek komen en dan sla ik je gewoon hard tegen je TAMP. Mannen tussen de 23 en 35 jaar dat zou leuk zijn, maar als er daar niet veel van reageren dan wil ik het ook wel eens proberen met een rijpe man……
Bibi
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - niet meer in staat om een erectie te behouden
Hoi allemaal, ook ik ben niet meer in staat om een erectie te behouden die stevig genoeg is om seks te hebben. Maar zelfs met een erectie probleem kan ik nog wel seksuele lust hebben en een drang hebben om een orgasme te krijgen en te ejaculeren. Ik vind het dus jammer dat de meeste meisjes hier op zoek zijn naar iemand met een bikkelharde TAMP!
Ed
Ed - Poepen is het lekkerste wat er is!
Poepen is het lekkerste wat er is, maar na anale sex poep je niet meer lekker. Dus ik zou, als ik een dame was, dat dan ook niet opofferen! Ik bedoel je in je kont te laten naaien door allemaal vreemde kerels, hoeveel 't ook oplevert ik zou het niet doen!
AD
AD - mijn webshop
Wil jij vrouwen helemaal wild maken? Je hebt vast wel eens gehoord van Spaanse Vlieg. Het vloeibare goedje dat vrouwen enorm geil maakt. Je hebt geluk want vanaf nu is dit ook op internet te verkrijgen, en het is nog goedkoop ook! Check mijn webshop maar!
Margriet Jilsing
Margriet Jilsing - in een Grieks restaurant
Laatst een leuke vlotte oudere kerel ontmoet in een Grieks restaurant. Hij stelde zich voor als Aad. Wij hadden blijkbaar op ons 16e jaar een maand verkering gehad en elkaar na die tijd nooit meer gezien. Hij vroeg of ik even bij hem en zijn 3 vrienden aan tafel kwam zitten om wat oude herinneringen op te halen. Ik zei mijn vriendinnen gedag en schoof tussen Aad en één van zijn vrienden in. De Griek deed de voordeur op slot, want het liep tegen sluitingstijd en de gordijnen van het restaurant schoof hij dicht. Het was een heel gezellige sfeer. Aad liet nog twee flessen wijn en wat andere drankjes brengen. De Griek zei dat hij de keuken ging opruimen en dat we nog een uurtje de tijd hadden om na te praten. Er werden glazen ingeschonken en getoast op de goede oude tijd. Deze drankjes waren wel flink sterk en dat voelde ik gelijk zitten. Aad vertelde aan zijn vrienden dat ik de knapste meid was uit de klas en dat ik er nog steeds mocht zijn. De vrienden gaven aan dat Aad dom was dat hij de verkering had uitgemaakt want dat hij al die jaren had kunnen genieten van een heel lekker ding. Ik voelde dat ik bloosde van al de complimentjes. Aad vond dat deze ontmoeting wel een kus waard was en hij trok mij op zijn schoot. Toch een beetje verdoofd door de drank liet ik dit toe en AAD beantwoordde de kus!
Lola Priebke
Lola Priebke - betalen voor sex
Hallo door mijn scheiding ben ik op zeer rottige wijze in de problemen gekomen en wil nu graag dat snel op orde hebben. Ik zoek iemand die mij wil betalen voor sex. Van me zelf en van anderen weet ik dat ik niet zo goed in bed ben. Maar ben er zeker niet vies van. Ik heb mooie uitstraling super mooie ogen waar de meeste in verdwijnen.. ik ben niet slank maar net iets over vol slank maar zeker niet dik. Verder ben ik netjes geschoren en erg schoon van me zelf. Ik kan me iets minder bewegen nu qua auto of iets dergelijks dus zoek iemand niet al te ver weg. Mail me gewoon!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook