This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dali
Dali - 1 Item
Dag snifters, Ik ben, net als jullie, ook op zoek naar seks. ik heb een vriend. maar die kan mij met zijn DONG niet tevreden houden in bed! ik ben op zoek naar emailcontact. dus stuur mij een berichtje en ik stuur je mijn gedragen slipje! ik ben ook geïntereseerd in geile vrouwen!! dus als er dames tussen zitten die op zoek zijn naar geile seks met mij!! Reageer ook !!! Over jou: lekker lichaam en een harde TAMP. goed in bed! niet op zoek naar een vaste relatie. maar alleen seks!
Dali
lekker gedragen slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sneferteri Shupherd
Sneferteri Shupherd - engelse les voor snifters....
Sinds mijn 14e jaar had ik een zwakke blaas. Driemaal per dag moest ik een schoon slipje aantrekken. From the age of 14 I suffered from a weak bladder, I had to change my underwear three times a day.
Marc Zoon
Marc Zoon - andere kant van de weg...
Er staan twee domme blondjes elk aan een andere kant van de weg. Het ene blondje vraagt hoe kom ik aan de andere kant van de weg? Dommie zegt het andere blondje je staat toch al aan de andere kant!’’
Helmine von Marienschoffer
Helmine von Marienschoffer - haar geheime minnaar
Een vrouw is lekker aan het vrijen met haar geheime minnaar. Plotseling is er een heleboel kabaal onder in de woning. "Vooruit, door het raam en wegwezen, mijn man is in aantocht!" Met de kleding onder de oksels glijdt hij naakt langs de regenpijp (het regent pijpestelen) en belandt midden in de stadsmarathon. Iemand passeert hem en vraagt: "Loop jij altijd naakt?" "Jazeker, dat vind ik echt lekker, zeker met deze regenval." Even later wederom 'n passant: "Waarom loop jij met de kleding onder de oksels?" "Dan blijft alles lekker droog en ben ik na de finish direct klaar voor de thuisreis." De volgende loper roept: "Heb jij altijd een condoom om met de marathon?" "Jaaaaa... neeee..., alleen als het regent!"
Jacco Groningen
Jacco Groningen - dan doe ik het één keer voor!
Wat als je vannacht je vrouw kon bevredigen met de meest heftige orgasmes die ze ooit heeft gehad? Stel je voor dat je binnen enkele minuten de geheimen ontdekt om haar 3, 4 of zelfs 6 intens en lang durende orgasmes te geven. Hoe zou je seksleven zijn als je partner iedere nacht compleet "bevredigd" zou zijn? Zou je het niet geweldig vinden om haar zoveel intense orgasmes te geven dat ze letterlijk voor meer SMEEKT? Nodig mij dan eens uit en dan doe ik het één keer voor!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - gezondheidsproblemen
Een man, zoals ik de laatste tijd, heeft erectie problemen als hij geen erectie kan krijgen of houden die stevig genoeg is om seks te hebben. Erectie problemen worden ook wel erectiestoornissen of impotentie genoemd. Ze komen vaker voor bij oudere mannen, die vaak ook nog met andere gezondheidsproblemen kampen. Een pompje kan zowel oudere en jongere mannen helpen. Doen dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook