This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gaia van Boekel
Gaia van Boekel - 4 Items
Dag foefridders! Ook ik zoek een leuke man. leeftijd of uiterlijk maakt niet uit. als je maar weet hoe je met een vrouw om moet gaan en een lekkere harde DONG hebt! Contacteer me maar via mijn gedragen slipje……Liefs!
Gaia van Boekel
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gaia van Boekel
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gaia van Boekel
bips
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gaia van Boekel
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - Als je vrouw NIET krijgt wat ze wil
Laten we het onder ogen zien. Als je vrouw NIET krijgt wat ze wil op seksueel gebied, dan zal het FRUSTREREND zijn voor haar en JOU. Het kan letterlijk je seksleven verpesten! Dus als je EXACT wilt weten hoe je iedere keer als je seks hebt haar het ultieme hoogtepunt laat bereiken, dan is het belangrijk dat je mij een keer uitnodigt voor een demo!
Zara Gloverts
Zara Gloverts - ZK of FT
Vraag jij ook tijdens de sex met je vrouw ook of ze ook ZK of FT doet? Of weet je het antwoord soms al?
Carlos
Carlos - tip!
Jongens, hier nog een tip van een oude soldaat. Luister NOOIT naar wat je partner wilt! Wanneer je partner zegt dat ze het niet wil dan moet je het daar dus niet bij neer leggen. Je kunt er later altijd alsnog over praten en proberen uit te vinden waarom dat ze het niet wilde. Doe er je voordeel mee.
Angela Quaedvlieg
Angela Quaedvlieg - een gewillig slaafje
Ik ben een Meesteres en ben op zoek naar een gewillig slaafje die zich totaal wil overgeven aan mij. Leeftijd in ieder geval vanaf 18 jaar en voor de rest maakt het niet uit. Ik heb niks aan een half slaafje, dus je moet je eigen wil volledig aan de kant kunnen zetten. Kun je dit echt en wil je dat ook echt, stuur me dan meteen een bericht en vertel me wie je bent!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - damesondergoed gespaard
Ik heb sinds mijn 18e ook veel damesondergoed gespaard!! . Gebruikte slipjes waren helemaal spannend en opwindend. Een paar jaar geleden kwam ik ook nog oude string-body's tegen, die waren helemaal geweldig. Het lokt nog steeds wel maar gezien ik nu getrouwd ben past dat niet meer in het plaatje zeg maar. Ik bestel nog wel eens wat maar na gebruik gooi ik ze onder het fietsen weg in een park…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook