This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ava en Holly
Ava en Holly - 1 Item
Hoi wij zijn 2 zussen! We delen altijd erg veel samen (vakantie etc) en zouden het erg leuk vinden om in contact te komen met 1 of 2 mannen die het leuk vinden om met ons beiden tegelijk sex te hebben. We kennen weinig taboes en zijn bereid om veel te geven zodat we ook veel terug krijgen -) Zou jij diegene kunnen zijn die ons beiden kan temmen dan horen we het graag ! We kijken uit naar je antwoord via onze gedragen slipjes!
Ava en Holly
gedragen slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - raadsel
Langs de weg staat een pick-up truck met achterop een zeer grote vis. Even verderop, in een telefooncel, ligt een man dood in zijn eigen bloed. De telefoon hangt van de haak en twee ruiten van de cel zijn gebroken. Wat is er gebeurd? De man die teruggekomen is van een succesvol vistochtje wilde aan zijn vriend vertellen hoe een grote vangst hij wel niet gemaakt had. Hij stond in de telefooncel en gebaarde al pratende, een kanjer van wel anderhalve meter en sloeg daarbij met beide armen door de glazen wanden van de telefooncel. hierbij raakte hij zo erg gewond dat hij ter plaatse doodbloedde.
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - Vrouwen FAKEN
Vrouwen FAKEN een orgasme veel vaker dan mannen. Ze doen simpelweg hun hoofd naar achteren, rillen, trillen en kreunen wat. Hun partners geven hunzelf een schouderklopje omdat ze weer de klus geklaard hebben! Let dus op dat je niet in de maling wordt genomen, zoals ik laatst!
Grace
Grace - gratis sexles
Wie is er hier geïnteresseerd om stap-voor-stap te leren hoe je op de juiste manier een vrouw verleidt tot seks, en haar de meeste overdonderende orgasme geeft die ze ooit heeft gehad? Bel me dan voor een gratis sexles!
Van Keulen
Van Keulen - Op de kut van Kaatje
Jongens, kennen jullie deze al? Op de kut van Kaatje, liep eens een dikke spin, driemaal rond het gaatje, en de vierde keer erin!
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - Hallow Boudesteijn!
Hallow Boudesteijn! Ik vroeg me dus af hoe vrouwen een vinger in het kontje ervaren! Ik deed altijd bij mijn ex en ik had niet de indruk dat ze niet prettig vond! Just let me know! Antwoord van Boudesteijn: Het voelt dus net alsof je een vinger in je kont krijgt……
Lovely
Lovely - slipjeslovers
Hey TAMPSTRA! Ik zeg: het enige wat wij, slipjeslovers, te kort kunnen komen, is schaarste!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook