This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zshernotski-Scymbwwckuck
Zshernotski-Scymbwwckuck - 1 Item
Hallo nasty-talkers....... Wil jij zo’n heerlijk geil slipje van mij hebben? Kies er dan gauw eentje uit!! Stuur mij een emailtje waarin staat vermeld welke slipje (nummer) je wilt hebben en je eventuele wensen. Ik wacht op je berichtje, groetjes Zshernotski-Scymbwwckuck.
Zshernotski-Scymbwwckuck
lekker slipje..mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Cindy Koppelaar
Cindy Koppelaar - zoek een seks date
Ik ben Cindy, 31 jaar en zoek een seks date. Ik heb gewoon zin in seks maar geen relatie. Als je graag meer wilt weten en ook wel interesse hebt in een seks date maar geen relatie laat dan even een berichtje achter, en misschien hebben wij binnen kort wel de seks dag van ons leven. Knuffell
Jacco Groningen
Jacco Groningen - lastige naam
Lastig toch die oost-europese meiskes Ik vroeg deze laatst: wat is jouw familienaam? Zshernotski-Scymbwwckuck Hoe schrijf je dat? Zegt ze: Met een streepje ertussen..... doe je de groetjes aan Pormankrofsktrum Stramprosky van me?
Fokko Fokma
Fokko Fokma - ok
Vroeger was ik schizofreen, maar nu zijn we ok!!
Pien Ashwyn
Pien Ashwyn - tip
Beste Slipjesklanten: als je dan toch een lekker gedragen slipje komt halen: ‘Wees dan wel lekker geil tijdens onze date. Op die manier denk ik dat je in bed ook genereus bent.’
Doktor Hans
Doktor Hans - Tsjech
Komt een Tsjech bij de oogarts. Die wijst hem op een kaart op de muur de regel 'C Z W X N Q S T A C Z' "Kunt U dit lezen?" vraagt hij. "Lezen?" vraagt de Tsjech, "ik ken die vent zelfs...."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook