This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gitane
Gitane - 1 Item
Tja, ook ik doe er maar gewoon aan mee (net als al mijn vriendinnen) Ik ben dol op sex. mijzelf verwennen op de heetste manieren. Sex is echt drugs voor mij! Heb je geen problemen met mijn sexuele uitspattingen en kan jij mij net zo heet maken als ik jou? Laat dan wat van je horen. Wie weet hebben we binnenkort dan een hete sexdate!
Gitane
mijn gedragen hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - Bedankt voor alle adviezen
Beste UsedSlipjes.com Bedankt voor alle adviezen op deze site, dat heeft mij een hele hoop zelfvertrouwen. Ik had geen idee dat ik nog zoveel kon leren over seks. Ik dacht eigenlijk dat ik het altijd wel goed deed in bed. Door hier regelmatig gedragen slipjes op te halen heb ik mijn vriendin gisteren meer orgasmes gegeven dan in de laatste 3 maanden. Nogmaals bedankt en ga zo door!
Hans Klok
Hans Klok - standje 69
Zo heb ik recentelijk bij 4 prostituee's heb ik standje 69 gedaan en ze kwamen alle 4 snel klaar, daarna moest ik direct de deur uit! Ik geloof ook niet dat ze veinsden om mij weg te hebben…… Zo zoog ik hard op hun klit terwijl ik met mijn tong tegen hun klit wiebelde, nou ja meer snel wapperde. Mijn vraag aan jullie: was wat ik deed nou beffen? P.s. Ik deed het bij twee prostituee's uit een GLIJHUIS en bij twee uit de straat. Hoor graag van jullie!
Stoute Berta
Stoute Berta - Wil je EXACT leren wat je vrouw opwindt, en wat haar juist niet opwindt?
Dag stouterd! Wil je ook eens ontdekken wat haar meest gevoelige plekken zijn zodat je haar op de juiste manier kan aanraken? Ben je geïnteresseerd in het leren van geavanceerde technieken om haar iedere nacht te bevredigen met MEERDERE orgasmes? Nodig mij dan eens uit voor een paar sexlessen! De eerste les is altijd gratis hoor….
Kaylee Kwastjes
Kaylee Kwastjes - vraagje
Waarom is een wasserette een slechte plek om een vrouw te versieren? Omdat een vrouw die geen geld heeft voor een wasmachine, je waarschijnlijk ook nooit zal kunnen onderhouden!
NICO
NICO - seksuele uitingen
Dit meisje hierboven vindt het fijn als je haar G-spot stimuleert met je vingers. Andere vrouwen vinden het weer fijner met een seksspeeltje waar een kromming in zit. Als ik een gedragen slipje ga ophalen dan probeer ik nu beide uit bij mijn partner. Openstaan voor deze seksuele uitingen vind ik namelijk zeer belangrijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook