This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - 1 Item
stiekem contact gezocht Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik zoek een man die mij eens een keertje kan bijbenen. Mijn man AAD kan mij niet genoeg bevredigen en dus ben ik op zoek voor iets ernaast. Ik ben gek op lekker diep en ik slik ook erg graag. Russisch vind ik ook onwijs lekker. Ik zoek geen relatie maar een sexmaatje voor heel vaak afspreken. Jij ook? Contacteer me dan via mijn gedragen slipje!
Gypsy Mastenbroek
mijn slipje voor jou
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Carl
Carl - stretchers
Ik maak de laatste tijd steeds meer gebruik van gewichten en stretchers om mijn penis te vergroten! Het is gebaseerd op het principe van zwaartekracht en het effect dat zwaartekracht heeft op veranderingen in het lichaam. De het gebruiken van deze techniek zullen de cellen in mijn penis worden opgedeeld en vermenigvuldigd wat resulteert in een wint in volume van de penis. Het doet wel pijn maar het resultaat mag er zijn!
Winston
Winston - geen taboe
Ik vind het dus ook belangrijk dat de vrouw zichzelf helemaal laat gaan. Ze moet alle remmen los gooien. Wanneer de stimulatie van de G-spot bijna leid tot een orgasme zal de vrouw een gevoel krijgen dat gelijk staat aan het gevoel dat ze krijgt wanneer ze moet urineren. Op dit punt haken veel vrouwen af. Dit is echt zonde want als de vrouw zich op dit moment laat gaan zal het leiden tot een enorm intens orgasme wat soms gepaard gaat met vrouwelijke ejaculatie oftewel spuitend klaarkomen. Dit vinden veel vrouwen een gênant moment, dus maak ik altijd duidelijk dat dit geen taboe meer voor me is. slim toch?
Jennie Simons
Jennie Simons - verschillende simpele technieken
Als jij echt goed wilt worden in bed en echt haar wilt bevredigen dan zal je langer seks moeten kunnen hebben dan 15 minuten!! Dat lees je goed. Als je niet langer dan 15 minuten aan één stuk door vaginale seks met haar kunt hebben dan zal je aan je ejaculatie controle moeten werken. Ik geef sinds kort les in verschillende simpele technieken en geheimen die jij direct kunt toepassen om op korte en lange termijn meer controle te krijgen over jouw ejaculatie. Je zult in staat zijn lange tijden seks te hebben zonder dat je klaarkomt. Kortom, je hebt controle over je ejaculatie en bepalen wanneer je klaar komt. Wacht niet langer, want mijn lessen zijn TIJDELIJK GRATIS!
Ron
Ron - slap gelul
Naar boven skieën is net zo gemakkelijk als biljarten op een zeilboot op volle zee. Ps. We verwachten middagtemperaturen rond 12uur en nu we toch in de sfeer van de blouse zitten, stel ik voor dat je hem uittrekt!
Zuster Nel
Zuster Nel - het toilet in de camper
Op het toilet in de camper voor geslachtsverandering van Dokter Hans hangt een bord . Er staat: Op deze manier zullen wij nooit meer plassen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook