This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Heavenly Dutch
Heavenly Dutch - 1 Item
Heb jij zin in lekkere geile sexlessen van een rijpe dame met een geschoren poes? Ik wil je alles leren. en uitgebreid de tijd voor je nemen en je mag zelf bepalen wat je wel en niet wilt leren. Je zult er een hoop geile dingen van op steken! Neem snel contact met me op via mijn gedragen onderbroeken!
Heavenly Dutch
lekker slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - Knappe heer zoekt leuke dame voor een hete sex
hai hey leuk dat je eve langs komt. Ik ben sinds kort op zoek naar een leuke dame voor hete sex, lekker je tijd neemt om lekker van elkaar te genieten. als jij je daar in ziet hoor ik snel van je. alvast groetjes en kusjes onder je navel!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - CO2 uitstoot?
Nu het nieuwe kabinet Rutte is aangetreden zal er snel meer asfalt komen en wegen worden verbreedt. Maar hoe zit het dan met de CO2 uitstoot? Daar is aan gedacht... Per km asfalt zal het percentage CO2 uitstoot dalen!
Gerda Nieuwenhuis
Gerda Nieuwenhuis - IK WIL EEN TEPELWEDSTRIJD!!
Er bestaat een TEPELSPIER!! Ik heb net ontdekt dat er een tepelspier aanwezig is mijn lichaam. Ik vind dit wel interessant. Hoe zou ik mijn tepelspier kunnen activeren? Vergt dat zware trainingen? Er zou een eigenlijk competitie moeten zijn in een tepel-gerelateerde wedstrijd. Wat denken jullie? Wat voor wedstrijd zou je kunnen doen met tepels als sport ??? IK WIL EEN TEPELWEDSTRIJD!!
Jaclyne LeBlancs
Jaclyne LeBlancs - blauw plastiekbandje
Mijn man heeft in huis de laatste tijd alleen nog maar badslippers aan en draagt de huissleutel aan een blauw plastiekbandje om zijn pols! Wat is er mis met hem?
bastiaan
bastiaan - "Ze zij tegen me dat ze nog nooit zo heftig was klaargekomen."
Beste UsedSlipjes.com ontzettend bedankt voor het advies over de sex posities. ze hebben erg geholpen en het heeft onze relatie geholpen. mijn vriendin is erg blij dat ik nu haar g-spot raak tijdens de sex. ze zij tegen me dat ze nog nooit zo heftig was klaargekomen... ik ben heel blijf met alle technieken die jullie vertellen op deze site! Dank en ga zo door!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook