This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Parel Jozef
Parel Jozef - 1 Item
Dag stoute mannen! Ik heb een relatie van al 4 jaar met mijn vriend die bij de Marine zit. Ik ben erachter dat ik toch best veel tekort kom en heb daarom besloten om hier een advertentie te zetten en op zoek te gaan naar iets wat mijn verlangens kan vervullen (ik denk n.l..dat hij zich ook niet gedraagt als hij ergens aanmeert!) . Ik ben niet uit op een relatie, maar eigenlijk alleen op puur genieten! Ik kan van mijzelf zeggen dat ik wel ervaring heb op het gebied van sex en ben niet vies van nieuwe dingen uit te proberen. Heb jij er geen problemen mee om stiekem te doen? Dan zie ik graag een mailtje met een bestelling van mijn gedragen slipje van je!
Parel Jozef
lekker gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wil Krikke
Wil Krikke - Kees de sluipschutter
Kees de sluipschutter komt thuis bij zijn vrouw. Zijn vrouw is net terug van een gezellig uitstapje en vraagt aan haar man: “Hoe was je dag schat?” Hij antwoord: “Niet goed, ik heb je gemist.”
Ed
Ed - de reet van een ezel
Drie al wat oudere dames zitten te bridgen als een van hen, Edna, zegt: "Ik heb een probleem, ik krijg mijn man niet zover dat 'ie met me naar bed wil." Zegt Mary: "Weet je wat ik doe Edna? Als mijn man 's avonds thuis komt wrijf ik hem helemaal in met exotische olie. Werkt altijd!" "Welnee." zegt Cornelia "Mijn manier is veel beter. Voordat mijn man thuis komt kleed ik mij helemaal uit, ga op bed liggen en leg mijn benen in mijn nek. Als hij binnenwandelt krijgt hij meteen een harde pipo...!"Edna, denkt over beide adviezen na en besluit Cornelia's suggestie te volgen. Die avond gaat Edna poedelnaakt in bed liggen en na ‘n half uur slaagt ze er in haar benen in de nek te leggen. Op dat moment komt haar man binnen. "Perfecte timing" denkt ze. Maar de man zegt: "Jezus Christus Edna! Kam asjeblieft je haar en doe je gebit in, je lijkt zo precies op de reet van een ezel!"
AD
AD - Glijmiddel
Wat dachten jullie van een hoogwaardig glijmiddel op siliconenbasis met tintelende, verkoelende werking???. Ik heb er genoeg op de webshop en bovendien met een lekker fris geurtje, en is daarmee het perfecte glijmiddel voor iedereen die houdt van extra prikkels tijdens de seks. Inhoud: 60 ML" Kom shoppen in mijn webwinkel en laat je verleiden door de vele erotische artikelen.
Patrycja Mikeula
Patrycja Mikeula - Japans sletje zoekt geile mannen
Houd jij ook zo van kleine Japanse sletjes met kleine borstjes? Hou je er van om vaak te vrijen? Ik ben er goed in en kan je harde TAMP heel diep in mijn mondje nemen. En ik slik ook graag door. Wil je een keertje met me afspreken of vaker? Of wil je nog een Japans meisje erbij? Mail dan wat je graag met me zou willen.
rio
rio - goed GLIJHUIS
Ik heb zin om een paar vrienden van me te verrassen en mee te nemen naar een GLIJHUIS! Weet iemand hier in de buurt een goed GLIJHUIS te vinden?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook