This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Queeny Jones
Queeny Jones - 1 Item
Hallo ik ben een stewardess en heb heel weinig tijd om op zoek te gaan naar een levenspartner of naar die lekkere vent om wilde avonden/nachten mee te beleven, daarom zoek ik via deze weg een lieve/lekkere man of jongen (leeftijd maakt mij niet zo uit zolang het maar boven de 18 is) Ben jij iemand die begrijpt dat mijn job mijn leven is en niet altijd thuis ben? Mail me dan voor een lekker zuur slipje en dan kunnen we kennismaken xxxx
Queeny Jones
gedragen slipje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Angela Quaedvlieg
Angela Quaedvlieg - schrale anus
Na het een tijdje te hebben afgezworen doe ik sinds kort bijna elke dag wel weer een keer anaal, dus elke ochtend maak ik mezelf eerst lekker schoon met een klysma, en doe ik er vast wat glijmiddel in (niet te veel). Dat is bij mij wel nodig omdat anaal anders een viezig boeltje word. Natuurlijk moet je ook net voordat hij in je gaat wat glijmiddel aanbrengen, en zijn DONG (tot aan de wortel)insmeren. Dat insmeren vinden veel mannen trouwens ook vaak erg prettig. Helaas zorgt het er wel voor dat ik niet lekker meer naar de WC ga, omdat ik elke morgen alles uitspoel. Dat voelt niet lekker als ik het doe, maar ook als ik het een poosje niet doe. Bovendien krijg ik trouwens een schrale anus van al die TAMPEN! Maar ja…..
Kitty Maul
Kitty Maul - your eyesight is perfect
I went to see my doctor…I told him once, “Doctor, every morning when I get up and look in the mirror I feel like throwing up. What’s wrong with me? He said, “I don’t know, but your eyesight is perfect.”
REDACTIE
REDACTIE - de leukste amateur modellen
Bij Usedslipjes.com vind je de leukste amateur modellen ! Jong , oud , milf , tieners , lange benen , korte benen , hetero , bisex , lesbisch , dun , gezet , grote borsten , kleine borsten , lang , klein , roodharig , zwartharig , blond , knap rijk , hoog-opgeleid, winkelmeisje etc etc . Je kan het zo gek niet bedenken , maar je vindt bij Usedslipjes.com de leukste vrouwen , uit alle lagen van de bevolking en ze zitten allemaal op jou te wachten voor een spetterende , geil slipje!
Berend Berendsen
Berend Berendsen - Leuke jongen zoekt erotisch contact
Hoi ik ben op zoek naar een leuke man die ook graag erotisch contact wil hebben. Ik ben al een tijd vrijgezel en zou het leuk vinden om weer in contact met iemand te komen. Ik woon in Den Haag. Als je meer wilt weten, dan hoef je alleen maar een reactie te sturen. Alleen serieuze reacties!
Leo
Leo - in bad
Er zitten een jongetje en een meisje van zes jaar in bad. Zegt het meisje tegen de jongen: “mag ik daar eens aanzitten?” wijzend naar zijn leuninkje. “Niks daarvan!” zegt de jongen, “Je hebt de jouwe er al af gebroken”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook