This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Erica Zomer
Erica Zomer - 1 Item
Hallo leuke mannen van Nederland, van dat je dit even leest want misschien ben jij wel degene die ik zoek ! Ik ben namelijk op zoek naar een lekkere jonge god die , eventueel tegen betaling, mij op regelmatige basis wil komen batsen! Ik ben helaas al weer een paar jaar weduwe..veel te vroeg. In een nieuwe relatie heb ik geen zin, heb centjes genoeg een leuk huis en leuke vrienden alleen kriebelt het regelmatig tussen mijn benen. En zelf krabben heb ik nu wel genoeg gedaan lijkt me zo. Daarom ben ik op zoek naar : een leuke vent tussen de 20 en 65 jaar oud. Gebonden of ongebonden maakt niet uit het gaat puur om de seks, Wel wat vrije tijd zodat we regelmatig kunnen afspreken. Niet vies zijn van likken, want daar ben ik helemaal verzot op en ook geen last van impotentie want dan houd het ook snel op. Zie je het zitten om deze, geile en wanhopige dame, regelmatig te komen batsen, mail me dan even je looks bij jouw bestelling van mijn gedragen slipje en wellicht lig jij van de week al in mijn bedje …..
Erica Zomer
mijn gedragen onderbroekje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Daya Deluna
Daya Deluna - zijn Yasser
Arafat was zijn sjaal kwijt want hij had zijn yasser over gehangen.
Cornelieke
Cornelieke - Ik werd nieuwsgierig
Hallo, Ik was een beetje aan het rondkijken hier en werd toch eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig naar wie hier allemaal nog meer zitten te kijken of er iemand zou zijn die wel interesse in mij zou hebben ondanks dat ik niet in mijn naakie op de foto sta. Ik ben gewoon alleen en zou best wel eens iets willen doen met een leuke jongen. Dus misschien dat er iemand reageert op mij?
Marco
Marco - de tapijt legger
Na een dag zwoegen en zweten is de tapijt legger uiteindelijk klaar en de vloer ziet er strak en netjes uit. Tevreden besluit hij een sigaretje op te steken. Dan bemerkt hij dat hij zijn pakje shag niet kan vinden. Naarstig gaat hij op zoek en ziet opeens een bobbel onder het zojuist gelegde tapijt. Omdat hij niet veel zin heeft om het hele tapijt te verwijderen en opnieuw te leggen besluit hij het pakje met de grond gelijk te maken. Met de grootste hamer die hij bij zich heeft slaat hij de bobbel weg. Terwijl hij zijn spullen inpakt komt de vrouw des huizes binnen en zegt: "Ik heb uw pakje shag gevonden op de eettafel, maar heeft u misschien mijn cavia gezien?"
Ron
Ron - Beste Boudesteijn
Beste Boudesteijn; mijn vriendin wil het het liefst doen op zee. Ga ik dan soms de boot in?
Notermans
Notermans - Klusjesman
Heb je een klusje wat dringend moet gebeuren en kies je voor wat avontuur, dan kan je steeds op me rekenen. electriciteitswerken ,sanitair,timmer of ander werkje. mail me volledig vrijblijvend en we spreken verder af. ben slanke sportieveling met een lekkere DONG! . tot binnenkort wellicht…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook