This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zonne Tans
Zonne Tans - 1 Item
Dag kerels, ik zal het maar eerlijk zeggen: Ik houd van me hoerig te kleden! Na een lange relatie ben ik eindelijk weer "vrij" en het eerste punt waar ik mezelf op wil ontdekken is sex. Door mijn slechte relatie heb ik al drie jaar nauwelijks sex gehad. Ik houd dus van me hoerig kleden alleen nu nog een man die me waardeert op dit vlak. Over jou: Je snapt dat ik na een paar jaar geen sex hebben misschien een beetje onzeker ben geworden en neemt me mee in een wereld van sex, erotiek en samen met me laat je ons genieten. Doei hoor!!
Zonne Tans
heet slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - Ik sta al te lang droog
Na mijn relatie die alweer een tijd voorbij is heb ik geen nieuwe relatie meer gehad en ook geen seks met een leuke vrouw. Ik ben niet echt iemand die vaak uitgaat en via mijn werk kom ik ze ook niet tegen. Vandaar mijn advertentie. Ik ben op zoek naar iemand die net als ik wel de behoefte heeft aan seks maar niemand heeft om het mee te doen. Ben jij dat? Dan wacht ik op jou bericht.
Erik
Erik - Ben jij ook nieuwsgierig naar plassex?
Ik vind het een klein beetje raar van mezelf, maar ik ben gewoon ontzettend nieuwsgierig hoe het is om plassex te hebben. Toen ik nog een relatie had, ben ik er wel eens een beetje over begonnen, maar merkte al gauw dat zij dat totaal niks vond. Ik weet ook niet of ik het lekker zou vinden, maar als je iets nog nooit hebt gedaan weet je dat ook niet. Als jij die nu leest ook die nieuwsgierigheid hebt of al de ervaring mag je mij wel een bericht sturen.
Jochem
Jochem - vraagje
Hoe kan je zien dat een auto een oldtimer is? Er zit een kampioen-sticker van Feyenoord op.
Klitty Sanders
Klitty Sanders - de saunaclub
In de meest bekende clubs betaal je 50 euro entree (de entreeprijs kan per club verschillen). Hiervoor krijg je een badjas/handdoek, badslippers, sleutel voor van een kluisje (om je spullen in op te bergen) en kan je de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van de saunaclub (sauna, whirlpool, eten en drinken). De basisprijs van een half uur met een dame is 50,-, dit is inclusief NMC en PZC. Ook TZ en beffen horen tot de basisprijs (al doen niet alles dames dat, ik wel). FT is 25,- extra, een half uur verlening is ook 25,- extra. Hoezo nou duur??
Mae Braxtonie
Mae Braxtonie - Be on it!
My face is leaving in fifteen minutes. Be on it!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook