This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bertha Boterbonbon
Bertha Boterbonbon - 1 Item
Ik heb nog een aantal versleten strings & slips hier liggen die vaak gedragen zijn. Prijzen gaan vanaf 15 euro per stuk. NIET ophalen, alleen verzenden. Verder heb ik ook nog witte, zwarte of zwart/wit gestreepte enkelsokjes en gestreepte kousen te koop die vaak gedragen zijn. Heb jij hier interesse in? Mail me dan even en ik neem weer contact met jou op =) liefs, stoute Bertha
Bertha Boterbonbon
hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - kont uit het raam?
Morgen en Pudding zijn 2 broers. Ze willen voor de grap op de postbode zijn hoofd schijten. Ze steken hun kont uit het raam en ze schijten op het hoofd van de postbode. De postbode is heel erg kwaad en belt aan. De moeder doet open en vraagt:"wat is er"? De postbode roept kwaad :"een van uw jongens heeft op mijn hoofd gescheten"! De moeder vraagt:"was het Morgen"? Postbode:"nee, het was vandaag". Moeder:"was het dan Pudding"? Postbode:"nee,het was poep".
Ron
Ron - zuipen
Een mannetje heeft in de kroeg een stevig stuk in zijn kraag zitten zuipen. Als hij naar buiten stapt, heeft het flink geregend. Het asfalt glimt van het water. "Verdomme," zegt de man, "Nu moet ik nog een rivier overzwemmen ook." Hij neemt een aanloop en maakt een duik. Hij komt keihard op het asfalt terecht. "Krijg de pest," roept hij: "Het heeft nog gevroren ook!"
Arry in de Warry
Arry in de Warry - gleufdier-spotter
Zo, ben ik sinds een paar maanden een heuse gleufdier-spotter! Maar een gleufdier naakt te kunnen zien moet ik me tijdens het veldwerk altijd in de meest vreemde bochten moeten wringen. Zo zit ik soms dagenlang ingemetseld op een naaktstrand met een camera te wachten tot ik het lekkere, ontblote lichaam van het gleufdier op film kan zetten. Tijdens het wachten kan ik wel gelijk het gedrag bestuderen, handig toch?
rio
rio - zo/n gleufdier
In de categorieën foto's en filmpjes kunnen jullie de resultaten van mijn vrouwen filmpjes bekijken. Het naakte lichaam van zo/n gleufdier is werkelijk prachtig om te zien! Wow, een dikke snee in plaats van een TAMP. Hoe kan dat nou? ik ben er werkelijk waar door gefascineerd. Je ziet op sommige filmpjes trouwens ook wat ze met hun gleufje kunnen doen…….
Célia Choukroun
Célia Choukroun - wijze raad!
Verkering: “ik houd van je”. Getrouwd: “ik houd heel veel van je”. Gescheiden: “ik houd alles van je!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook