This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Toulouse
Toulouse - 1 Item
Heeeeee! Ik ben ook zo'n gebonden vrouw en ik zoek een man die ook wel van spanning houd. Hierbij kan je voornamelijk denken aan erotisch masseren, dat lijkt me zo lekker en spannend maar mijn man wilt er helaas niets van weten…. Meer dan masseren lijkt mij ook heerlijk. Mijn man is lief maar de sleur ben ik zat… Wil jij ook genieten en zie jij spannend en erotisch maatje wel zitten… Reageer!!
Toulouse
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - Elektricien biedt werk aan in regio Breda
Hoi dames Ik ben een mooie slanke nederlandse man die zijn kennis en kunde aanbied tegen betaling in natura. Heb je een klus waaraan je niet durft te beginnen laat het mij weten en ik los het op voor je. Discretie is net als hygiene gevraagd en gegeven. Ik woon in Breda. Graag een beetje bij mij in de buurt. Voor info stuur je gewoon even een mailtje. Houdoe en tot gauw :-)
Helmine von Marienschoffer
Helmine von Marienschoffer - beetje grof
Laatst ontving ik een kaartje waarop stond: ‘Geen zon, zee en strand en toch verbrand’ Groetjes uit Volendam!’ ; beetje grof niet, AAD??
Boudesteijn
Boudesteijn - Veel gestelde vragen aan Boudesteijn
Beste Boudesteijn, wat is nou het verschil tussen een mens en een gleufdier? Mijn antwoord: Het gleufdier verschilt van de homo sapiens genus masculinum doordat er op de plaats waar normaal gesproken een penis zit zich niets anders bevindt dan een grote snee, of een gleuf. Vandaar dat ik deze soort heb benoemd als gleufdieren. De spleet is trouwens soms erg vochtig en wordt omringd door 2 schaamlippen maar heeft net als de homo sapiens genus masculinum schaamhaar!
Nancy Pattion
Nancy Pattion - Ik kan wel wat afleiding gebruiken
Fijn dat je mijn bericht even leest. Ik heb best een rottijd achter de rug. Het is achter de rug dus is het wel weer eens tijd om verder te gaan en tijd voor iets nieuws. En nieuw is het wel voor mij om het op deze manier te doen. Als jij ook wel wat afleiding kunt gebruiken dan hoop ik dat je me een bericht stuurt (code "anaal"). Ik zal je dan ook meer over mezelf vertellen. Tot gauw?
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - Mijn schoonmoeder
Mijn schoonmoeder poetste haar tanden altijd met zo'n ouderwetste tandenborstel. Daarom heb ik haar op haar verjaardag een elektrische tandenborstel gegeven!Mijn schoonmoeder fietste nog altijd op zo'n ouderwetse fiets. Daarom heb ik haar op haar verjaardag een elektrische fiets gegeven. Nu vind ik dat mijn schoonmoeder altijd op zo'n ouderwetse stoel zit. En nou ik zoek nog een cadeau voor haar verjaardag een ...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook