This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nona Chease
Nona Chease - 1 Item
Hey lekkere foefridder! Ik zie er misschien een beetje nerdy uit maar in bed ben ik hartstikke wild! Veel aandacht krijg ik door m'n uiterlijk helaas niet, dus ik probeer het nu op deze manier! Ik zoek een spannende man waar ik een paar geile uurtjes mee kan beleven. Je mag bij mij thuis komen, ik wil ook best naar jou komen! Ik sta voor veel dingen open en experimenteren is echt 1 van mn trefwoorden! ;) verneem graag van jou!
Nona Chease
lekkere stinkslip!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jan Lambers
Jan Lambers - Mis jij de intimiteit ook?
Ik mis het toch wel om intiem te zijn met een leuke vrouw daarom probeer ik het eens via deze slipjes-site. Ik ben niet echt een uitgaanstype en kom dus ook niet echt leuke vrouwen tegen. Daarbij ben ik ook nog eens verlegen en dat maakt het niet makkelijker. Mis jij dat ook en wil je mij wel leren kennen? Dan hoop ik dat je mij een bericht stuurt.
Winston
Winston - sekscursussen
De vrouwen boffen maar. Sinds vorige week is er ook een site met sekscursussen op video!! Deze site kreeg in 1 week al zo’n 100.000 bezoekers. In totaal werden al 20.000 videocursussen aangekocht en vooral de cursus ‘haar vingeren’ is zeer in trek………Tot nu toe bezochten zo’n 70.000 mannen (69%) versus 30.000 vrouwen (31%) de website. Dat mannen meer de weg vinden is ook te zien aan de aangekochte videocursussen. ‘Haar vingeren’ en ‘beffen’ zijn het populairst. Wat opvalt, is dat de cursus ‘anale seks’ niet zo populair is als je zou verwachten. Bij mij prijkte die cursus namelijk lange tijd bovenaan. Ook de ‘cadeaufunctie’ is populair. De cursussen ‘Standjes zij boven’ en ‘Veilig vrijen’ worden het vaakst weggeschonken.
Mimi Valkenburg
Mimi Valkenburg - een TAMP als een banaan
Hoi WET MAN, ik heb gisteren met een BURU gebatst en die had werkelijk een TAMP als een banaan. Net zo krom net zo dik. Daarvoor had ik er eentje die de grootte had van een 'watervaste viltstift' en daarvoor één met zo/n halve komkommer. Ze zij er toch in alle soorten en maten! LEUK!!
Notermans
Notermans - fotocopuleren
Een collega van mij en ik doen het vaak op de Xerox-machine. Nu vraag ik jullie: is dit nu fotocopuleren?
Stephanie de Vrieps
Stephanie de Vrieps - Nooit initiatief nemen
De meeste vrouwen hier hebben er een handje van: afwachten… Hij is tenslotte ‘de man’ en zij wil ‘veroverd worden’. Maar ook hij voelt zich graag gewild. Begin eens zomaar, geheel onverwacht een anale vrijpartij. Je maakt hem intens gelukkig!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook