This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dylka
Dylka - 4 Items
Dag mannen! deze heerlijke rijpe vrucht ligt al weken te wachten tot ze geplukt gaat worden......Ben jij een lekkere kerel met een harde DONG bestel dan snel een slipje van me en dan contacteer ik je misschien voor een pluksessie!
Dylka
plukslipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Dylka
jesus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Dylka
haaaaai!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Dylka
sign
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - Hotel De Blanke Sabel
Even de drukte van alle dag ontsnappen? Ik ben van het weekeinde in een leuk hotel geweest! Hotel De Blanke Sabel is een bijzonder 4-sterrenhotel, uniek gelegen op een duintop aan één van de mooiste naaktstranden van Nederland en België. Cadzand-Bad is een plaats van rust, ongerepte natuur, prachtige zandstranden, schone Noordzee en de meeste zonuren van Nederland en België! Gaybar “Ons Kontje” ligt op wandelafstand van het hotel. Alle ingrediënten zijn aanwezig om bij Hotel De Blanke Sabel een onvergetelijk verwenverblijf te ervaren. Het hotel biedt u ook een schitterend uitzicht over de zee en het naaktstrand en aan de achterzijde over het innemende polderlandschap. ‘s Avonds is een gouden zonsondergang zichtbaar vanuit het hotel. ‘s Morgens wandelt u direct naar het naaktstrand of de gay-bar!
Clarimond
Clarimond - mijn clitoris
Hoi, mijn clitoris is groter dan het zichtbare deel dat boven de huid uitsteekt. De lengte is ongeveer 10 tot 12cm waarvan slechts 2cm zichtbaar is. Bij een besnijdenis kan het zichtbare deel van de clitoris worden weggesneden, maar de binnenste 8cm blijft intact. Ik twijfel nog…….
Hendekie Dalfsen
Hendekie Dalfsen - Hennef
Oedt, Brüggen, Burgholzhausen en Hennef staan bij mijn man standaard in zijn navigatiesysteem geprogrammeerd als HOME??
Luc Coolman
Luc Coolman - oppassen geblazen
Jongens oppassen geblazen! een orgasme bij de vrouw vergroot de kans op zwangerschap!! doordat de schokkende bewegingen van het orgasme spasmen veroorzaken in de vagina en de baarmoeder en dit zorgt voor een zuigende werking in de richting van de baarmoeder. Sperma zou zo beter vastgehouden kunnen worden en bij de eicel komen. Vrouwen dus niet te veel laten klaarkomen dus!
Ron
Ron - Dames ik bef gratis!
Dames ik bef gratis ook ouderen of gebonden dames waar hij het niet wil doen of toekijken of meerdere dames. bekijk mijn webpagina http://www.debefkoning.nl. Maak een afspraak als je zin hebt xxxx

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook