This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Devika
Devika - 1 Item
Dag allemaal! Momenteel zit ik in een open relatie ( alleen van mijn kant hoor!) . We wonen niet samen, maar hij is er nog niet van op de hoogte dat ik regelmatig buiten de deur eet. Ooit heeft hij mij betrapt en beloofde ik hem trouw, maar helaas. Voor mij is de honger naar sex met andere mannen groter... Dus: als jij een lekkere stoute pooier bent contacteer me dan snel voor een slipje en meer! Grrrrr
Devika
lekker stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - love your vagina
Love, love, love your vagina, that important place inside you , Love, love, love your vagina, love that special place inside, Love your thatchy snatch, your pleasure patch, your bouncing baby, escape hatch, your little girl, your frilly whirl, your precious hidden oister pearl, your velvet locket, your otter’s pocket, your super sonic rocket socket!
Annegien Zoutjes
Annegien Zoutjes - Erbij liggen als een zoutzak
Een open deur eigenlijk, want wie vindt het leuk om te vrijen met een halve dooie? Heb je echt geen zin, zeg het dan eerlijk maar ga niet klaarliggen met tegenzin. Hij zal zich een ‘vies mannetje’ voelen dat na lang zeuren een keertje ‘mag’. Seks doe je samen, dus maak er ook actief samenspel van!
Boudesteijn
Boudesteijn - Veel gestelde vragen aan Boudesteijn
Laatst vroeg een slipjesfreak aan me: Wat bedoelen ze nou toch steeds met D.P / Sandwich???? Omdat dit persoonlijk één van mijn favorieten is liet het antwoord niet lang op zich wachten: D.p is de engelse term voor ‘Double Penetration’ oftewel ook Sandwich, dit betekend dubbel gepenetreerd worden dus zowel vaginaal als anaal tegelijk!
Vloon
Vloon - Heb jij ook te weinig sex?
Ik heb wel een relatie, zelfs een kindje, maar sinds een paar maanden kan mijn vriendin hem niet meer open krijgen en niks schijnt te helpen. Ik ben echt gek op sex en ik kan ook echt niet zonder daarom heb ik besloten om eens te kijken of iemand hetzelfde probleem heeft en te weinig sex heeft. Als je het geen probleem vindt dat ik een relatie heb of
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - clitoridectomie
Binnen sommige culturen bestaat het gebruik om de clitoris bij de vrouw te verwijderen. Dit wordt clitoridectomie genoemd. Men meent dat indien de vrouw geen seksueel genot kan ervaren, de kans kleiner is dat ze vreemd zal gaan. Dit gebeurt over het algemeen in culturen waarin men de vrouw als bezit van de man beschouwt. Zoals bij mijn cultuur!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook