This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fifi Trixibele
Fifi Trixibele - 1 Item
Hallokes, ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: welke leuke man kom mij eens lekker anaal nemen??? Ben gek op anale sex liefst heel de dag. Zoek een wat oudere man die mij met respect behandeld. Als de klik er is wil ik elk weekend afspreken voor anale sex. alvast geile hete kusjes!
Fifi Trixibele
anaal slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Chrissy Tolhuis
Chrissy Tolhuis - Onaardig zijn.
Hey als je geen zin hebt, kan je dat op een lieve manier duidelijk maken! Wijs hem niet keihard af als hij je anaal wenst te nemen. Hoe zou jij het vinden als je initiatief zonder pardon de grond in wordt geboord met een geirriteerd: nu niet hoor! Geen zin hebben is natuurlijk prima, maar cést le tongue qui fait la musique. toch?
Carlos
Carlos - Sprookjes
Wolf:”Roodkapje? Waar ga je naartoe?” Roodkapje:”Mijn kut wassen in de beek.” Sprookjes zijn toch ook niet meer wat ze geweest zijn!
Bernhard
Bernhard - stenen formatie
Diep in het Filipijnse oerwoud heeft de lokale bevolking een rots ontdekt die weleens een belangrijke bron van inkomsten zou kunnen worden!! De stenen formatie lijkt namelijk zeer sterk op de intieme vrouwelijke delen………Wie het wonder der natuur wil ontdekken (zoals ik laatst) , moet er wel wat voor over hebben. Na een 7 uur durende busreis vanuit de bewoonde wereld kom je bij de grot. Die ligt nabij een dorpje waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. De spelonk is alleen maar te vinden met behulp van een gids. De ingang van de grot is grotendeels bedekt met uitwerpselen van vleermuizen (net als een echte vagina!) . Na een tocht over glibberige ondergrondse paadjes, slechts verlicht door de olielamp van de gids, kun je dan eindelijk de stenen vagina ontwaren. Ik vind het zeer interessant!
Annemee Zoefjes
Annemee Zoefjes - een tweede mening
Een man (een dokter) en zijn vrouw hebben ruzie tijdens het ontbijt.De man staat in woede op en zegt : "En je bent ook niet goed in bed" en stormt het huis uit. Na een tijdje beseft hij dat hij verkeerd was, beslist om het goed te maken en belt haar op. Na enkele keren bellen neemt ze de telefoon op. Haar man zegt: "Waarom duurde het zolang voor je de telefoon opnam ?" Zegt zij: "Ik lag in bed." Hij: "Zo vroeg in bed, wat was je aan het doen ?" Antwoordt ze hem: "Een tweede mening vragen.
Ton
Ton - Wil je een lapdance/striptease?
Het lijkt mij heel spannend om eens een striptease en lapdance te doen. Ik houd heel erg van dansen en vind het leuk om je daarmee alvast flink op te geilen. Bij een gewone stripper mag jij verder niks maar bij mag dat dus wel. Liefst bij jou thuis of in een hotel. Vind jij het ook spannend om dit mee te maken? Mail me dan.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook