This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dakota
Dakota - 1 Item
Hallo lekkere mannen, Ik ben net 3 dagen gescheiden en wil nu ook wel eens lekker los gaan. Mijn ex-man wilde mij nooit eens ergens buiten nemen! Mijn fantasie is om eens lekker van bil te gaan op een drukke parkeerplaats of in een warenhuis met een man jong of oud maakt niet uit. Niks is mij te gek. Het lijkt me geweldig opwindend fantasieën te delen en ze uit te laten komen. Wil jij net als ik een spannende tijd, en denk je dat je me aan kan!? Neem dan meteen contact met me op voor een lekker gedragen slipje , en wie weet wat er al snel kan volgen!
Dakota
gepeperd slipje..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - ben gearresteerd
Hey slipsnifter! Ik zit vast op het politiebureau, ben gearresteerd omdat ik de lelijkste rotkop ooit zou hebben. Kun je snel langs komen en ze laten zien dat ze de verkeerde hebben?
Gomez
Gomez - geslachtsdeel
Als er echt iets mis met je geslachtsdeel, zoals bij de mijne, dan is de seks met iemand vaak éénmalig, want als ie het echt zo erg ruikt als de mijne dan wil zo/n meisje op zeker niet nog een keer seks met je!
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - de week van de clitoris
Bij mij is het dus zo'n beetje bijna iedere week “de week van de clitoris”! Het liefst zet ik dan dit lekkere orgaantje met haar grootse gevoeligheid eens wat in de schijnwerpers. In de baarmoeder ontwikkelt een vrouwelijk embryo de clitoris uit hetzelfde weefsel waaruit een mannelijk embryo de penis ontwikkelt. Door de invloed van testosteron vormt zich uit dit weefsel bij een man de penis. Het zichtbare gedeelte van de clitoris (bij de man overeenkomend met de eikel) is bedekt door een stukje huid, dat overeenkomt met de voorhuid bij een man. Let wel: de clitoris van dit meisje hierboven is niet gemiddeld, maar zelfs erg groot (en zuur) …
Venice Dong
Venice Dong - cocks van BIG DONG
Wilt u graag lekkere maaltijden thuisbezorgd hebben? Bestel dan uw maaltijden bij BIG DONG! De cocks van BIG DONG bereiden op traditionele wijze uw maaltijden met behoud van alle smaak- en voedingsstoffen. De cocks letten bij de samenstelling van de menu's op variatie, gezondheid en natuurlijk een lekkere smaak. Leden van DE SLIPJESCLUB krijgen nu € 0,55 korting op een maaltijd aan huis van BIG DONG! Dit kan oplopen tot een voordeel van ruim € 200,- op jaarbasis!
Natalie Czerwonka's
Natalie Czerwonka's - Ervan uitgaan dat hij altijd zin heeft.
Toegegeven, liefst hebben vrouwen, zoals ik, dat hij altijd paraat staat als zij dat willen. Maar hij is ook maar een mens! En soms zal hij zorgen, stress of andere dingen aan zijn hoofd hebben waardoor de zin in seks wat minder is. Help hem dan rustig die knop om te zetten. Een massage of een mooie ‘natuurfilm’ doen wonderen…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook