This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Scandal
Scandal - 1 Item
DAG ALLEMAAL! Ook ik ben een zeer gezellige en zeer vrolijke meid die nog midden in het leven staat. Ik probeer via deze mag een leuke man met een lekkere TAMP te vinden, er zijn er bij mij natuurlijk ook wel genoeg in de buurt, maar ik kan er niet de juiste klik mee vinden. Lijkt het jou leuk en gezellig om eens te kijken hoe er tussen jou en mij een klik is?? Laat dan eens snel iets van je horen. Het liefste heb ik een mailtje met blootfoto met een vergroting van jouw DONG erbij. (danweet ik ook gelijk wat meer van je). Bestel je mijn slipje??
Scandal
gedragen doorzichtig slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - afscheidswip
Ik hoor er de laatste tijd steeds vaker over: de zogenaamde afscheidswip. Nog 1x seks hebben voordat je definitief uit elkaar gaat.. Heeft iemand hier ervaring mee??
Harry Prick
Harry Prick - geen haartje
Er mag van mij echt geen haartje meer op zitten op de venusheuvel van vrouwen en zeker bij dit meisje niet. Snappen jullie wel dat ik niet graag met zo’n ‘hamster’ rondloopt?? Het rücksichtslos wegscheren van haar op kwetsbare huis is echter niet zonder risico’s. Schaamhaar scheren of harsen beschadigt de huid, waardoor deze kwetsbaarder wordt voor ziekteverwekkers……….Ik zeg: “Branden!”
NICO
NICO - pseudo-culinaire gedoe
Bij ons in de sauna hebben ze nu ook al van dat pseudo-culinaire gedoe! Dus moet je nu zelf je gerechtjes maar samenstellen. Het blijkt echter een heel geklooi om met de 20 euro tegoedbon (als onderdeel van de entree) om de puzzel zo te maken dat voor- hoofd en nagerecht bij elkaar 20 euro zijn. Meestal moet je, zoals ik laatst, nog even ergens 2 of 3 euro vandaan graaien omdat je weer een verkeerde combinatie hebt gekozen! (beetje lastig in je nakie!) Ik denk dan steeds: doe toch godverredomme niet zo moeilijk en geef iedereen een voor-, hoofd- en nagerecht voor € 20,-!! Waarom maken jullie het de klanten (en jezelf) zo moeilijk door allerlei optelsommen te gaan maken. De helft kan nota bene niet eens rekenen (leraren basisschool) En geef voortaan het eten dan ook wat sneller, want op deze manier duurt het wachten op al die gerechten je al zeker een halve dag!! Drie keer raden van welke tijd dat afgaat!
Elena Romaneuva
Elena Romaneuva - geweldige kamersessie met een dame
Hoe kan het toch dat de ene ijsbeer een geweldige kamersessie met een dame hebben, terwijl een andere ijsbeer het helemaal niets vindt?? Kijk daarom altijd rustig in de club eens naar de dames, in eerste instantie naar het uiterlijk uiteraard. Begin met een dame een gesprekje, mocht je toevallig een Oost-Europese taal spreken (zoals ik) dan kan dat zeker een voordeel zijn voor een zogenaamde ‘klik’ met een dame!!
Lonneke Sloetjens
Lonneke Sloetjens - Jezelf laten verslonzen
Natuurlijk houdt hij van haar zoals ze is. Maar loop je iedere avond in een joggingpak zonder make-up? Dan worden die leuke opgedofte collega’s op kantoor wel erg aantrekkelijk! Vergeet niet dat je meer bent dan ‘moeder de vrouw’. Verras hem eens met een leuk lingeriesetje zonder kruis. Doe de deur open in een spannende kimono. Kortom: wees zijn sexy minnares!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook