This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Prully
Prully - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels. Het is bijna niet te geloven maar sinds kort doe ik bijna alles wat GOD verboden heeft!!@! Als het maar lekker geil is, Ik hou van pijpen, ik slik door, vind het heerlijk om lekker gebeft te worden. En wil het liefst in al mijn gaatjes lekker genomen worden. Ik ben daarom opzoek naar een lekkere hete kerel (met een bikkelharde TAMPERT) die lekker openminded is en wel in staat is om een vrouw lekker te verwennen (en op te rekken) want met 1 standje (zoals mijn man altijd doet) neem ik echt geen genoegen meer. Het lijkt me ook wel spannend om eens een date te hebben met een onbekende man! Dat heb ik altijd al eens willen doen, dus vandaar dat ik het op deze manier doe, Stuur me een mailtje met wat informatie over jezelf erin en wat je precies zoekt en waar je van houdt. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een gedragen slipje terug! Geile kus alvast!
Prully
keigaaf slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - kwakzalvers die beweren de Yoni-therapie toe te passen
Volgens mij zijn er hier heel wat kwakzalvers die beweren de Yoni-therapie toe te passen, terwijl dit eigen niet zo is. Hierdoor kunnen vrouwen vaak schrikwekkende dingen meemaken. “Het is belangrijk dat vrouwen uiterst kritisch zijn indien ze voor een Yoni-massage kiezen. Iedere therapie wordt voorafgegaan door een gesprek. Dit is een eerste kennismaking waarbij de cliënt duidelijk maakt wat zij van de sessie verwacht. Op basis hiervan wordt de sessie aangepast. Het is tevens een aanzet om te leren onder woorden brengen wat de klant al dan niet wenst”, opletten dus!
Roel de Rukker
Roel de Rukker - leuke actie
Nu in de sinterklaastijd heeft jamin weer een leuke actie. Je mag het gewicht van je lul+kloten gratis aan snoep halen bij Jamin. Voor jou ligt er alvast een tiktak klaar..!
Yosien de Wittert
Yosien de Wittert - Yoni betekent vagina
“Warme zachte handen glijden over de achterkant van mijn geoliede lichaam. Voeten, benen, billen, rug, schouders, armen… Soms even een hand die tussen mijn benen glijdt, even subtiel prikkelend”, zo begint het vaak bij mijn Yoni-therapie. Yoni betekent vagina in het Sanskriet en is een therapievorm waarbij via massage en gesprekken de vrouw zichzelf en haar complete lichaam herontdekt……………mmmmm
Carolien Katlego
Carolien Katlego - egoïsten
Ik hou van egoïsten, die praten tenminste niet over anderen, zoals jij!
Ron
Ron - Drinken
Drinken doet iedereen toch uitsluitend om hun vrouw aantrekkelijker te vinden??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook