This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Juul
Juul - 4 Items
Hey hallo! Heb je ook zo’n zin om mij eens flink anaal te verwennen? Ik heb een open relatie en mijn vriend en hij heeft mij de laatste jaren anaal verwaarloosd. Hij weet er nu ook van maar vindt het niet erg want het is tenslotte zijn fout! Hij wil nu eventueel ook wel mee doen maar alleen als jij hem ook anaal wenst te plezieren! Als je interesse hebt stuur me dan een bericht voor een gedragen slipje…
Juul
smelly panty!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Juul
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Juul
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Juul
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Geerie Stienstra
Geerie Stienstra - beha's met een cupmaat J
Er is dus ook nog goed nieuws! Een Belgische lingerieproducent biedt vanaf januari beha's aan met een cupmaat J!!! Vrouwen krijgen steeds grotere borsten door veranderende eetgewoonten en pilgebruik. Twintig jaar geleden was de meest voorkomende cupmaat een B. Ondertussen is dat al een D. "En dat komt heus niet doordat alle vrouwen hun borsten chirurgisch laten vergroten," aldus Doktor Hans. Twee jaar geleden kwam de producent al met de I-cup. Ondertussen zitten ze dus al aan de tiende letter van het alfabet. Waar eindigt dit vraag ik me dan af ???? Goede ontwikkeling hoor!
Francisca Bettronie
Francisca Bettronie - Keihard kritiek geven.
Vind je soms het niet lekker wat hij doet? Wil je graag iets anders proberen, zoals anaal? Zeg het lief! Wees opbouwend in je aanwijzingen. Zeg niet: dat vind ik niet lekker. Maar zeg: als je het zo doet, vind ik het nog lekkerder! Krijgt hij hem onverhoopt een keer niet omhoog? Reageer niet overdreven teleurgesteld. Hij kan er immers niks aan doen! Daarbij vindt hij het zelf al erg genoeg. Help hem relativeren. Volgende keer beter!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - aardse zorgen’ afgezworen
Seksuele fantasieën heb je niet alleen met een penis. Ook zonder je maatje kun je prima seksuele gevoelens hebben!! Mijn vriend AAD wilde in ieder geval niet hebben dat zulke gedachten ooit nog aan zijn lichaam af te zien zijn en sneed dus maar zijn piemel eraf. Hij had een erectie gehad tijdens een avondje bridgen. AAD had immers alle ‘aardse zorgen’ afgezworen, zo zei hij zelf. Ik denk dat hij “geneugten” bedoelt, maar dat weet ik niet zeker. In ieder geval heeft hij zijn geloof iets te serieus genomen. Jezelf verminken (of een ander) heeft niets te maken met geloven in een hogere macht of je leven leiden volgens een bepaalde filosofie. Dat kan niet de bedoeling zijn. Maar das mijn geloof natuurlijk.
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - natte onderbroekjes
Ik vind het ook zo lekker om aan de natte onderbroekjes van mijn vriendin te ruiken. Tijdens de sex wil ik ook dat ze haar onderbroek aan laat. Dan schuif ik die opzij. Ik heb hier altijd 1 of 2 'gebruikte' onderbroekjes van der liggen:)
Notermans
Notermans - zuinige Hollander
Een zuinige Hollander staat bepakt en bezakt bij het station. Hij houdt een taxi aan. Zuinig als hij is vraagt hij de chauffeur eerst wat de rit gaat kosten. "Ongeveer 40 euro, meneer", is het antwoord. "En hoeveel moet ik voor mijn bagage betalen?" "Bagage gaat voor niets mee, meneer." De Hollander denkt even en zegt dan opgelucht: "Als dat zo is, wilt u mijn bagage dan even thuisbrengen? Dan loop ik dat stuk wel."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook