This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wilma Mansfield
Wilma Mansfield - 1 Item
Hoi hoi Ik ben 50+ en lekker geil!! Met een ruime fantasie en heerlijke zin ben ik op zoek naar een spannende en discrete vrouw. Want ik ben wel getrouwd met een andere vrouw…!! Mocht dat voor jou geen probleem zijn. en krijg jij bij het zien van mijn foto’s ook een lekkere vochtige foef?? Dan lees ik je bestelling graag!! Kusjessssss
Wilma Mansfield
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - PENISPOMP
Hierbij verkoop ik mijn bijna ongebruikte PENISPOMP (aangekocht op 7 maart 2013); slechts 2 maal gebruikt. Volledig met opbergtas, strap, handleidingen, .... ZO goed als nieuw en dit voor 95 euro
Gomez
Gomez - pantsu
Moe van uw iPhone case? Ik speel de laatste tijd dress-up met zeer kleine slipjes uit Japan dat uw home-knop verandert in iets heel anders. Zo/n lekker geil gigantische Bandai slipje glijdt over het onderste deel van je iPhone in een rare maar zeer Japanse beetje anthropomorphization. Het woord "broek" (of "pantsu") wordt vaak gebruikt om ondergoed (slipjes hipsters) aan te duiden in Japan, en dit mini-ondergoed komt in acht rassen voor zowel mannen als vrouwen. De selectie loopt van saai gedragen slipjes en boxershorts tot aardbei-patroon slipje en racy luipaard-print "t-back" thongs. Fraai hoor!
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - alcoholische versnapering
Een alcoholische versnapering per dag kan voor een zwangere vrouw helemaal geen kwaad. Sterker nog: kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap alcohol hebben gedronken, zelfs beter presteren in neurologische testen!!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - seksfeestje van 19,00 uur tot 00,30
Iedere maandag houd een super heet seksfeestje van 19,00 uur tot 00,30 uur lekker neuken in alle gaatjes. Er worden een aantal stelletjes en andere single dames uitgenodigd. Extra veel seksplezier. Kom jij ons ook lekker neuken!! Er zal tevens hapjes aanwezig zijn voor degene die tussendoor even een wat willen eten. De entree bedraagt 100 euro all incl. Je hoeft niet te reserveren. Er worden GEEN opnames gemaakt. . Aan te raden is van te voren de rij route te checken! De route loopt n.l. een klein stukje over golfclub Anderstein!
Daniëlle Vissert
Daniëlle Vissert - seks
"Seks is een van de negen redenen voor reïncarnatie. De andere acht zijn voor mij totaal onbelangrijk."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook