This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kate Ipton
Kate Ipton - 1 Item
Hoi foefridders! Nieuw voor het gebied, vind ik nieuwe kortstondige ontmoetingen, want ik voel me erg alleen, en ik wilde niet mijn tijd verspillen met cruisen. Ik houd van de ezel duo of trio. Ik ben beschikbaar voor mannen, vrouwen of koppels en ik heb een appartement. Contacteer me eens voor een nieuwe ervaring. . P.s. ik laat mijn schaamlippen iedere zaterdagmiddag volledig oppompen! Kisses
Kate Ipton
mijn (opgepompte) schaamlippen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Grisjahilde Stam
Grisjahilde Stam - lekkere LIKSTAAF
Lalalala, ik ben zo vrolijk omdat ik deze site heb gevonden en ik mezelf kan aanbieden om lekkere mannen te mogen masseren! Ik vind het zo lekker om gewoon bij je schoudertjes te beginnen en dan via je rug en je billen en benen je STAAFMIXER hard te krijgen, omdat ik er vlak langs masseer. Zelfs zo hard dat je me op begeven moment zult smeken je te ZUIGEN; Zin in? Nou ik ook! Likje op je lekkere LIKSTAAF....
Ed
Ed - niet meer kan ophouden
Dag allemaal! ook ik heb gemerkt dat ik het tegenwoordig eigenlijk niet meer kan ophouden en dit heb ik gisteravond weer ondervonden toen ik op de fiets zat naar huis ik er kwam aandrang maar tweeminuten later had ik het in mijn broek gedaan.... Normaal doe ik een luier om als ik weg ga om dit te voorkomen maar ik was al eens geweest die dag dus dacht dat ik kon gaan zonder, en ik ging naar de sexbios dus wilde het eigenlijk niet maar het mocht dus niet baten ik deed het weer in mijn broek en volgende keer doe ik dus wel die luier om om dit te voorkomen en hoef ik me ook geen zorgen meer te maken en niet meer bang te zijn om het in mijn broek te doen maar in een luier en dat vind ik geen schande, toch??
Vloon
Vloon - enig leedvermaak
Mijn vrouw heeft besloten zich niet meer met de kinderen te bemoeien. "Het scheelt bákken met geld! Vuile kleren en slipjes niet in de wasmand? Dan maar met een vuile spijkerbroek of een aangekoekt slipje naar school en een naar zweet stinkend shirt. En zo kijk ik met enig leedvermaak naar de capriolen van haar."
Graig Bull
Graig Bull - Vaginapomp ware rage in Amerika
In Amerika is het vaginapompen een echte rage geworden! Deze vaginapomp al jaren een regelrechte verkoophit. Duizenden vrouwen hebben deze pomp aangeschaft en willen niet meer zonder. Ook op internet zijn inmiddels vele filmpjes opgedoken! Hoe fantastisch is dat?
Notermans
Notermans - nieuwe recratiewoning
Ik heb vannacht gedroomd over een nieuwe recratiewoning in België en toen ik vanmorgen wakker werd stond de eerste paal al!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook