This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Silvia Highway
Silvia Highway - 1 Item
HoiHoi, Ik zoek nu weer een man die weet wat lachen is, maar ook serieus kan zijn, fijne gesprekken aan wil en kan gaan, en van de natuur houd (wie niet he?) ik heb verder geen waslijst van verlangens, de klik moet er gewoon zijn als je elkaar ontmoet, zoiets kun je niet voorspellen. mocht je nog iets willen weten, vraag het me dan maar gewoon via mijn gedragen slipje :)
Silvia Highway
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - Teflon
Als er niets blijft plakken aan Teflon, hoe wordt Teflon dan aan de pan vastgemaakt ?
Heilwig Vink
Heilwig Vink - Mijn ondergoed
Mijn ondergoed varieert nogal. Soms koop ik het slipje van een setje erbij, maar meestal houd ik het bij wat minder prijzig katoenen ondergoed. Alle kleurtjes, dat wel. Ik zie er onder mijn kleren eigenlijk nogal vaak uit als een kleurboek. Is er nog iemand die een kleurwedstrijd wilt doen??
Glaines Probs
Glaines Probs - trotoir prostitue
Het leven van een trotoir prostitue (dit is frans, speciaal voor de belgen onder ons! ) gaat niet altijd over rozen, maar paardebloemen zijn in mijn geval ook mooi hoor!
Laup Trellih
Laup Trellih - Welcome to usedslipjes.com
Welcome to usedslipjes.com! We sell all kinds of: smelly, wet, juicy panties online. Check the comments of our users who will share all their sexy panties-fantasies . Everybody loves usedslipjes.com! Usedslipjes.com offers you the very best panties from all over the World !! That’s exactly why everbody keeps comming back to my website. Check on daily basis our new panties, suppliers, and customers. (and don’t forget to check the webshop for your favourite analcream!)
Octaaf
Octaaf - vraagje
Cola? 7-up? Neuken? Nee?!? Sinas dan?
Herman van Veen
Herman van Veen - nog nooit de was gedaan
ik rook en likte de laatste tijd altijd even aan het slipje van mij schoondochter, als ik daar de was deed. ( een super lekkere meid) Maar inmiddels vreet ik bijna haar gedragen inlegkruisje uit haar slipje (met van die lekkere geile streepjes erin). Het maakt me echt geil!! Als ik daar op bezoek ga vraag ik altijd als eerste of ik even de was mag doen. Mijn vrouw vindt dat raar want thuis heb ik nog nooit de was gedaan………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook