This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Constant Lam
Constant Lam - 1 Item
Hallo! Ik ben een hardwerkende jonge man die woonachtig is in het midden van het land. Ik ben op zoek naar een zeer stoute vrouw die het leuk en opwindend vindt om een spannende vriendschap op te bouwen. Ben jij iemand die dat ook leuk vindt reageer dan en wie weet of er een klik is. Er zijn geen commerciële bedoelingen meer bij mij en ook zoek ik geen serieuze relatie. Een spannend contact waarbij we elkaar op regelmatige basis zien en een leuke tijd samen doorbrengen. Ik reageer alleen maar op serieuze berichten en beantwoord deze dan ook altijd!!
Constant Lam
mijn favoriete sweater!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Willemien Ratelband
Willemien Ratelband - Wie van jullie heeft mijn vrouw gewipt?
Er komt een gozer met een revolver een café binnen: “Wie van jullie heeft mijn vrouw gewipt?” Het is muisstil als er achterin vanonder een tafel een zacht stemmetje zegt: “Zoveel kogels heb jij nooit bij je…”
Brad Wursten
Brad Wursten - ‘iTouch Kids’
Apple wilde een productlijn voor kinderen invoeren, maar daar hebben ze toch maar vanaf gezien. De naam ‘iTouch Kids’ vonden ze toch niet zo geschikt.
Connie Komen
Connie Komen - een man met een BIKKELHARDE TAMP
Tja, Ik ben nog immer vrijgezel en daardoor altijd geil! Ik deed het altijd met mijn vibrator, maar ik wil nu toch weleens weer eens iets echts in me krijgen! Dus nu zoek ik een man met een BIKKELHARDE TAMP die mij eens een echte beurt kan geven en dan niet zachtjes! Ik hoop dat je me wil mailen!
Wil Krikke
Wil Krikke - laatste nieuws uit Sochi
Het laatste nieuws uit Sochi: Dit weekend zijn er 6 mensen omgekomen in het verkeer. Drie door een auto-ongeluk en drie tijdens de reconstructie.......
Beau ter Ham
Beau ter Ham - why women love cats
I have never understood why women love cats. Cats are independent, they don’t listen, they don’t come in when you call, they like to stay out all night, and when they’re home they like to be left alone and sleep. In other words, every quality that women hate in a man, they love in a cat!
Elmer
Elmer - een liliputter ligt af te kluiven
Komt een man onverwacht thuis van zijn werk en vindt zijn vrouw die in bed een liliputter ligt af te kluiven. Schreeuwt de man, " Godverredomme! we hadden nog zo afgesproken dat je niet meer vreemd zou gaan" tegen zijn vrouw. Rustig nou maar zei ze ,je ziet toch wel dat ik aan het afbouwen ben......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook