This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rosa
Rosa - 1 Item
Hallo stoute slipjesruikers....ik ben Rosa, een jonge huismoeder uit Bussum . Ik verkoop mijn gedragen stringetjes en slipjes hier voor weinig... van het geld ga ik naar de huishoudbeurs...misschien zie ik jullie daar wel........
Rosa
huishoudslipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - zwart gaatje...
Ik heb veel leed gehad Want mijn vrouw heeft me verlaten Ik was bang voor het zwarte gat Ik was in alle staten Maar nu ik heb een nieuw vriendinnetje Nu is alles weer ok Het is een negerinnetje Dat zwarte gat valt best mee
Ab Veuger
Ab Veuger - bbq
Een man komt bij een stenen handel en besteld 20.000 bakstenen. Zegt de verkoper: "Twintigduizend bakstenen, ga je een huis bouwen of zo??" Zegt de man:"Nee, een barbecue!" Waarop de verkoper zegt: "Je hebt toch geen twintigduizend stenen nodig voor een barbecue ???" Zegt de man: "Nee, maar ik woon op 12 hoog !!!"
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - niet werken
Wie niet werkt maakt ook geen fouten!
Alischa Stinnerma
Alischa Stinnerma - geen schaamhaar
Dag allemaal! Ik ben nu al sinds een dag of 2 aan het skypen met een hele leuke (slipjes)man (ik laat er geen schaamhaar over groeien want daar is het leven toch veel te kort voor!) We hebben gisterenavond 2,5 uur geskypd en hij heeft mij zelfs zijn heuse DONG laten zien. Hartstikke leuk toch! Vandaag heeft hij me ook meerdere smsjes gestuurd en ik moet zeggen...niet verkeerd hoor! Hij komt op mij heel oprecht over. Oh, en het is een lekker hapje op de blootfoto's...detail, haha. Hij stuurde me zojuist een smsje met: "Het wordt mooi weer volgens de weergoden a.s. zondag, How about een lekkere naaktwandeling in het bos". Waarop ik terugstuurde: Lijkt me supergezellig!
Bianca Luciano
Bianca Luciano - erg koude voeten
Een man rijdt in het holst van de nacht over een landweg op het platteland en ja hoor:Benzine op. Geen mobieltje mee, geen ANWB praatpaal te bekennen, wat een pech. Tot overmaat van ramp begint het ook nog te regenen. Zit niks anders op dan lopend een boerderij zien te vinden waar hij kan overnachten. Na een half uur te hebben gelopen, komt ie bij een boerderijtje, klopt op de deur en na een minuut of wat doet de boer open. De man vraagt naar een slaapplaats waarop de boer zegt dat de stal vol staat met koeien. Maar hij kan overnachten bij de boerin in bed. De man vindt alles best en zo gezegd zo gedaan. De volgende ochtend onder 't ontbijt vraagt de boer aan de man of hij goed geslapen heeft. De man antwoordt een beetje ongemakkelijk :"Ja prima eigenlijk, behalve heeft uw vrouw eerlijk gezegd wel erg koude voeten." Waarop de boer zegt:"Klopt, morgen wordt ze begraven."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook