This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bennie Dood
Bennie Dood - 1 Item
Hallo ik woon dus in den haag en ben nu opzoek naar een vrouw met wie ik mijn ondeugende spelletjes mee kan en mag delen (zoals naakt stoelendansen…) ik ben een man die zo’n beetje voor alles in is zolang het maar lekker en vies is! Ik zoek dus een geile vrouw die er doorgaans ook niet vies van is!! als je je herkent in onderstaande profielschets mail me dan! !#@#%$$#
Bennie Dood
profielschets
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brad Wursten
Brad Wursten - “Hoeveel zou mijn piemel wegen?”
Jantje vraagt aan zijn papa: “Hoeveel zou mijn piemel wegen?” Papa denkt even na en zegt: “Ik denk ongeveer 100 gram.” Waarna Jantje aan zijn papa vraagt: “Hoeveel zou jouw piemel wegen?” Papa denkt weer even en zegt: “Ik denk ongeveer 500 gram” Waarna Jantje naar zijn opa gaat met dezelfde vraag: “Hoeveel zou uw piemel wegen?” Opa denk ook even en zegt: “Ik denk héél veel want oma krijgt hem niet meer omhoog!”
Connie Komen
Connie Komen - “geil met stijl”.
Hallo heren, Ik ben de laatste tijd een beetje in een stoute bui dus ik heb mij stiekem hier aangemeld. Mijn verloofde mag er niks van weten. Ik vind hem nog steeds erg leuk. maar ziijn DONG is erg slapjes. Ik hou ervan mij op en top vrouw te voelen. daarom draag ik ook heel graag lingerie. mooie kousen en hoge hakken. korsetten en strings. Mijn vriend vind dat allemaal niet nodig. vind het prima zonder dat alles. Maar ikzelf word er ongelofelijk geil van me zo te kleden en zo bewonderd te worden. Ik ben heel discreet op zoek naar een minnaar die mijn passie voor lingerie deelt en die het heerlijk vind om ernaar te kijken en ervan te genieten. Iemand met een passie die de mijne evenaart of zelfs overstijgt. Want als er iets op mij van toepassing is. dan is dat wel: “geil met stijl”.
Wil Krikke
Wil Krikke - FIETS GEJAT!!!
Wat een avond gister! Ik voor het eerst in mijn leven een show meegemaakt van Jomanda. Zit ik daar, komt ze naar me toe, legt haar handen op me en zegt met luide stem: “U ZULT lopen!” “Maar ik mankeer helemaal niks!”, zei ik. Dat negeerde ze en zei weer met nog luidere stem: “U ZULT lopen!” Ik deed nog een poging uit te leggen dat ik gewoon kan lopen en niks mankeer, maar er was geen speld tussen te krijgen en ze riep weer: “U ZULT lopen!” Toen de show voorbij was, kwam ik buiten en wat denk je? FIETS GEJAT!!!
Jenna Smeets
Jenna Smeets - besmeurde de muren met zijn eigen…uitwerpselen
Mijn broer vond het heel erg om naar de gevangenis te gaan. Hij weigerde al het eten en drinken, spuugde op iedereen en besmeurde de muren met zijn eigen…uitwerpselen. Daarna hebben we nooit meer Monopoly gespeeld.
Franziska
Franziska - Lekker weer in zicht’
Ik ga dit jaar op vakantie naar Zicht (de ander) Waar ligt dat dan? Geen idee, maar in de krant stond: ‘Lekker weer in zicht’

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook