This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Coos Busters
Coos Busters - 1 Item
Dit is niet zo'n topic met vragen als 'wat is dat lekkere geile witte spul in mijn slipje?', maar over een volwassen manier praten over afscheiding, vragen stellen en meningen delen. (whahaha, nu ik dit lees klinkt dit wel heel raar, zeg) Ik begrijp niet dat meisjes zo'n kleine slipjes kunnen dragen. Het ziet er wel leuk en sexy uit, maar ik bedoel, als je wat afscheiding hebt, is dat toch de hele tijd vochtig? Dat zal natuurlijk wel afhangen van de persoon in kwestie , maar ik heb bij mezelf de indruk dat mijn slipje wel vochtiger is op het einde van de dag (wat ik heel vervelend vind).Soms heb ik zelfs de indruk dat ik het kan ruiken (sorry als dit vies over komt!!), anderen wellicht niet en misschien zit het zelfs gewoon in mijn hoofd, maar ik wil het gewoon eens graag van wat geile meiden horen, thanks!
Coos Busters
mij trui
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anna Nas
Anna Nas - topless in de tuin gaan liggen
Een vrouw tegen haar buurvrouw, wilt u straks weer eens topless in de tuin gaan liggen? Waarom? Dan gaat mijn man eindelijk eens het gras maaien!
Ed
Ed - Uiteindelijk maken we allemaal iets wat bruin is!!
Probeer elkaar nou eens te zien als mens. Het maakt geen reet uit waar je vandaan komt en of je nou blank, zwart, geel, of rood bent. Uiteindelijk maken we allemaal iets wat bruin is!! (de een wat meer dan de ander…..)
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - geëindigd met een walvis!
Mensen zeggen altijd: ”Er zijn nog meer vissen in de zee.” Helaas ben ik zelf geëindigd met een walvis!
Charrel Kip
Charrel Kip - ik heb jouw man afgepakt!
O.k. ik heb jouw man afgepakt! Nou ik zal maar gewoon eerlijk zijn. Een ex is een ex. Jullie relatie is niks voor niks over toch ? Ik heb ook wel gejankt en gesmeekt om mijn exen omdat ik 'dacht' dat het wel weer zou worden als het was, maar als je hiervoor al geen beste relatie met mekaar hebt gehad ga je gewoon weer lekker met je STAAFMIXER verder?? En vooral dat hij zegt dat hij gevoelens voor je heeft, ( ook als die dronken is ) dat zegt toch al genoeg ? en dat ie tegen andere mensen niet weet wat ie voelt voor je.. Ja sorry wat voor plaat heb je voor je hoofd? Je doet jezelf alleen maar pijn mee met dit gezeik om je ex. Mijn advies, laat die jongen mij lekker iedere nacht afsmeren en richt je op andere leuke dingen. Liefde komt vanzelf……. Sterkte! Ps. Vergeven is het opgeven van de hoop, dat het verleden anders had kunnen wezen...
Jo de Jong
Jo de Jong - op zoek naar een sexmaatje ?
Hey! Ben je, net als ik , op zoek naar een sexmaatje ? Er zijn vrouwen zat die net als jij iemand zoeken om af en toe vrijblijvend mee te neuken,leeftijd/uiterlijk is echt niet belangrijk hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook