This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jos Tiband
Jos Tiband - 1 Item
Hallo dames,Deze 48 jarige ondernemer in de zorg uit Almere is op zoek naar een leuke spontane relatie met een dame uit(de omgeving van) Almere. Je moet er geen problemen mee hebben dat ik onregelmatig werk en ook een hond in huis heb.Lijkt het je leuk een fijne tijd tegemoet te gaan reageer dan.Is wel erg jammer er achter te moeten komen dat er veel oplichting is in de gedragen slipjes markt.. Ook zijn er vele dames die eerst uitgebreid mailen maar dan niets meer laten horen.Daar houd deze jongen dus niet van!
Jos Tiband
leuk schema
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - neuk jij of neuk ik?"
Een verlamde man laat zich door zijn trouwe butler James naar de hoeren rijden. James helpt de man mee naar binnen. De hoer gaat op bed liggen. James kleedt de man uit en legt hem boven op de hoer. James steekt de penis van de man bij de hoer naar binnen. En James pakt de man bij zijn heupen en beweegt hem op en neer. Het is een zwaar karwei, en James begint te hijgen, te puffen en te steunen. Verstoord kijkt de man achterom en vraagt: "Zeg James, hoe zit dat: neuk jij of neuk ik?"
Claar Comen
Claar Comen - een soort poreus cirkeltje
Inlegkruisjes trekken afscheiding juist ook weer aan. Het is een soort poreus cirkeltje waar je niet uit komt, je draagt inlegkruisjes door je afscheiding, maar daardoor wordt het alleen maar erger waardoor je meer inlegkruisjes gebruikt en ga zo maar door. Dus: 's morgens zokiezo, en af en toe dat ik denk van; ik doe wel even een nieuwe in.En zo gaat mijn dag door. (soms vergeet ik het en komt er ook amper iets uit.) En 's nachts ook. (alleen op de een of andere manier, blijft er niks achter.)
Adriana Limana
Adriana Limana - per ongeluk naar binnen glijden
Weegt het neuken zonder condoom op tegen de risico's die jullie beiden lopen ? of de risico's die de hele volksstam loopt die "ook zo'n goede band" met dezelfde dvp hebben???? Het gaat om neuken zonder condoom vrijwillig of gedwongen, bewust bezig zijn met het feit dat je zonder condoom wilt neuken. ongelukjes zoals condoom wat scheurt is een ander risico en dat doe je niet bewust. Droogneuken en per ongeluk naar binnen glijden vindt ik geen ongelukje, hooguit onnadenkend en valt natuurlijk niet onder bewust zonder condoom willen neuken!
Beau ter Ham
Beau ter Ham - squirt voor je leven!
De vrouw en haar sexualiteit en haar 3 verschillende orgasmes: Clitoraal, Vaginaal en Squirten! Dit laatste kan een mooie aanvulling zijn voor je sexleven. Ervaar de passie, ervaar de mogelijkheid om te kunnen squirten dus bel me en squirt voor je leven!
Laup Trellih
Laup Trellih - wijze woorden
Vidi, vici, veni!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook