This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Johanna
Johanna - 1 Item
Hallo, slipjes-mannen, Ik ben Johanna en ik verkoop mijn gedragen slipjes. Overleg is mogelijk voor voorkeur van slipje, hipster of string. ik draag ook panty, kousen, of een andere voorkeur. In overleg is veel mogelijk. Eventueel kan ik er ook in plassen als je dat lekker vind. Ik ben heerlijk kaalgeschoren Zelf uittrekken of afhalen is een reële optie versturen uiteraard discreet en goed verpakt. Ik wacht jouw bestelling af........
Johanna
strandslipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Estella Warrenstraal
Estella Warrenstraal - eerst even opwarmt
Als je anale sex wilt met mij, is het wel noodzakelijk dat je me eerst even opwarmt! En niet, zoals laatst iemand, zijn apparaat er gelijk probeert in te proppen!
Floyd
Floyd - een kleine penis
Als jij een kleine penis hebt dan wil ik je bij deze feliciteren!! Ik ben jaloers op je! Een kleine penis hebben heeft n.l. zijn voordelen bij anale seks!! Vrouwen zijn vaak minder bang voor kleine penissen bij anale sex. Een ander groot voordeel is ook dat je minder tijd hoeft te besteden aan haar anaal op te warmen voor je haar anaal neemt en haar harder anaal kan nemen zonder dat het pijn voor haar doet. Hoe dan ook, als je grote penis hebt (zoals ik) hoef je het zeker niet te laten maar je moet alleen erg voorzichtig zijn!
Nelleke Kassie
Nelleke Kassie - what your asshole is doing
A professor at the University of Sydney was giving a lecture on 'InvoluntaryMuscular Contractions' to his first year medical students. Realizing this was not the most riveting subject, the professor decided to lighten the mood slightly. He pointed to a young woman in the front row and said: 'Do you know what your asshole is doing while you're having an orgasm?' She replied: 'Probably fishing with his mates.'
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Neus
Het leven is als een neus, je moet eruit halen wat erin zit! mmmmm
Jacob
Jacob - TAMP goed schoon
Toen je klein was werd er telkens tegen je gezegd dat je je TAMP goed schoon moest houden… Wassen met een washandje en het velletje terug trekken zodat je ook onder de rand goed schoon kon maken… Een wijze raad waar je je hele leven plezier aan beleefd… Toch denk ik dat het bij een aantal gasten die hun eikel laten bleken een beetje doorgeslagen is…. Schoon zal het echter wel worden….!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook