This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Henny Spekken-Bonen
Henny Spekken-Bonen - 1 Item
Deze onervaren man is op zoek naar een rijpe geschoren dame (26 tot 50)die me wilt laten genieten van sex. Dit allemaal zonder haast maar met een gezellige babbel en enzo.. Als het meevalt wil ik meerdere keren afspreken Bij intresse mailtje naar usedslipjes.com
Henny Spekken-Bonen
vieze slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annewil Hokken
Annewil Hokken - verlang nu al naar je met je stijve geile dong
Ik verlang nu al naar je met je stijve geile dong!!! Dag geile mannen ! Hier ben ik dan de ultieme geile natte droom. Ik ben een knappe geile meid met lekkere borsten en altijd een nat kutje. Ik word helemaal wild van grote TAMPEN!
Do Benz
Do Benz - interraciale relatie
Tja, de laatste jaren, komt het veel voor in Nederland , Ik ben Ghanese en mij man is Nederlands! 1, Hoe zit het met jullie, zit jij ook in een interraciale relatie en waar komt ij of hij vandaan? 2 wat vind zijn en jou familie hiervan? 3, loop tegen veel cultuur problemen aan? Bij mij word er openlijk aan hem gevraagd wat hij toch 'met die zwarte moest'. Iets bestellen op een terras was er voor mij niet bij! . En zo zijn er wel meer voorbeelden. Wat ik gezien heb is dat een interaciale-relatie moeilijk is, ook al houd je nog zoveel van elkaar…………………….
Bennie Dom
Bennie Dom - dan maar berenburg!!
Komt jan-modaal bij de hoeren, belt aan en een madam doet open, hij vraagt wat kost een zeg maar lekker wipje?? Onder de 100 kom je niet klaar is het antwoord. Nou zegt Jan heeft u nog wat goedkopers?? Jawel hier om de hoek zit een ouder hoertje daar kun je voor 50 gulden terecht en krijg je nog wat te drinken ook!! Dus Jan op weg, hij komt bij het adres om de hoek en er doet een wat ouder hoertje open, maar Jan vindt het er allemaal best wel lekker uitzien en zegt, ja ik ben hierheen gestuurd want je kon hier voor vijftig gulden even lekker wippen en ook nog wat te drinken erbij krijgen...... Ja dat klopt zegt de hoer, maar 1 ding ik heb geen klitoris meer......... Oohhh da's niet erg zegt jan doe dan maar berenburg!!
Beau ter Ham
Beau ter Ham - gaat het om "de overwinning" ????
Tja, er is volgens mij wel een wezenlijk verschil tussen het bewust opzoeken van het NZC en het toevallig eens een keertje een ongelukje voorhebben. Dat ongelukje kan zijn: gescheurde condoom, effe erin gefloept zonder het te beseffen tijdens het droogneuken. Daar gaat het niemand over, en dat neemt niemand een beer kwalijk. Bewust neuken zonder opzoeken echter, is NOT DONE. Ik hoor er al enkelen komen, het resultaat is hetzelfde, nope, is het duidelijk niet. Een ongelukske kan je NIET vergelijken met het bewust opzoeken van neuken zonder. Dat is in mijn ogen onvergeeflijk. En dan zwijgen we nog maar van de clubs die openlijk neuken zonder promoten. En over Meiden die, nadat ze drie weken in een bekende club werken, en je ermee de kamer opgaat, nog NOOIT van een condoom hebben gehoord, en waar je 20 minuten moet moeite doen alvorens ze een condoom wil gaan kopen. Is neuken zonder condoom nou echt zoveel lekkerder ? of zit het tussen de oren ? of gaat het om "de overwinning" ????
Van Bafdonk
Van Bafdonk - "¬ik doe aan SM."¬"
Er zit een man aan de bar van een café een biertje te drinken en naast hem komt een vent staan die helemaal in het leer gekleed is, compleet met leren pet en kettingen.¬ De man met het biertje zit hem steeds vanuit zijn ooghoeken op te nemen, waarop de man in het leer vraagt: "¬moet je wat?"¬ "¬Eh, nee!"¬, is het antwoord, "¬maar u ziet er een beetje apart uit!"¬ "¬Nou"¬, zegt die vent in het leer, "¬ik doe aan SM."¬"¬Aan wat?"¬ "¬Aan SM, je weet wel, een beetje het ruigere werk met zwepen en kettingen enzo.¬ Ik heb thuis in de tuin een hele houten schuur ingericht, als je wilt mag je wel effe met me mee."¬ De man van het biertje besluit om mee te gaan.¬ In de schuur aangekomen zegt die man in het leer: "¬Nou, kleed je maar uit."¬ Dat doet hij dan ook en de man in het leer warmt hem een beetje op en zet hem met zijn jonge heer klem in de bankschroef.¬ Vervolgens haalt hij de stang eruit en gooit die in een hoek, daarna pakt hij een grote zaag van het gereedschapsbord en loopt op het slachtoffer af.¬ Deze roept met grote ogen vol van angst: "¬Wat ga je doen? Ga je hem eraf zagen?"¬ "¬Nee"¬, zegt de vent in het leer, "¬dat doe jij, ik steek de schuur in brand."¬

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook