This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Izzy van Gisteren
Izzy van Gisteren - 3 Items
verzorgde stijlvolle zakenman , gebonden, zoekt voor een maandelijks knuffeluurtje een AZIATISCH 18+ meisje. respect en hygiëne. België of centraal nederland. Geen professionals meer aub ! contact me....
Izzy van Gisteren
mijn vrouw
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Izzy van Gisteren
dag hoor!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Izzy van Gisteren
hot pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Fokje Modder
Fokje Modder - spontane meid
Over mij: Een jonge en spontane meid die altijd in is voor een beetje spanning!! Ik heb de meest stoute dingen gedaan als het gaat om sex en erotiek. Vooral met mijn ex, op spannende plekjes bezig zijn waar je elk moment gesnapt kon worden. Deze foto's op mijn profiel heb ik door mijn ex laten maken tijdens mijn werk in het hotel. Was wel vet spannend, want de kamer was op dat moment verhuurd aan een stel toeristen haha! Over jou: Ik ben eigenlijk niet zo lang single, maar een meid als ik kan echt niet langer dan een paar weken zonder een echte vent. Dan gaat het bij mij echt onwijs te jeuken :p En hoewel mezelf bevredigen lekker is, het is erg saai in je eentje. Kun je mij een handje helpen?? ;) Stuur dan even een bericht met een spannende naaktfoto zoals die van mij. aub wel serieuze reactie graag, anders opzouten! Je vindt meer over me en contactinfo op: www.usedslipjes.com
Gomez
Gomez - dit is een spermabank niet de ABN/AMRO
Komt een gozer de bank binnen gestormd met een panty over zijn hoofd. Duwt de klanten voor het loketje weg , trekt zijn pistool en roept: "Geld godverdomme, al je geld, dit is een overval". "Maar meneer" zegt de vrouw achter het loket, dit is een spermabank niet de ABN/AMRO". " Kan me niet schelen" roept de overvaller," dan doe me maar 2 buisjes sperma. De loketiste graait achterhaar in in bak met binne gekomen sperma en zet 2 buisjes voor de inname opening. De overvaller laadt zijn pistool door en roept: "Opdrinken trut!". Ze drinkt het eerste buisje leeg. "Die andere ook, en snel" snauwt hij haar toe. Als de loketiste het tweede buisje leeggedronken en doorgeslikt heeft, trekt de overvaller de panty van zijn hoofd en roept: "Zie je nu wel dat je het lust, ik zei het je toch!!"
S.M. Kelders
S.M. Kelders - Gisteren ook geweest bij dit meiske
Hey Guys! Gisteren ook geweest bij dit meiske! Gelijk een Roemeense griet (naam is me ontvlogen, dus dat zegt voldoende) op me af waarmee ik de laatste keer al mee naar een kamer ben geweest. Was ze pissig op me dat ik met een andere griet aan het geilen was. Hoogst irritant! Zelfs in een club gezeik van een wijf krijgen, terwijl ik toch zeker zou denken dat het juist hier moet kunnen... ik heb die griet dan ook volledig links laten liggen... Sta ik later met een Poolse dude te praten... komt die griet hem ineens halen... Hij vroeg me.. Is het niet een plaatje.. Ik heb hem gezegd dat ze super is, dat hij een zeer goede keuze heeft gemaakt... Ben ik er tenminste vanaf....hehehe Uhm... later de avond zowel met Carmen.. huge boooooops en met die blonde (krullen, geverfd) Roemeense gekamerd. Heerlijk zacht rond kontje... prima mooi gevormde billetjes... en een supergrote clitoris, mmmmmmmm Normaliter schat ik haar geiler in.. maar ze was moe en ze snotterde terwijl ze me pijpte waarvoor ze zich telkens verontschuldigde... Ik zei haar dat het niet erg was, zolang ik haar snot maar niet op mijn DONG kreeg... Het neuken was ok.. maar zeker niet voor herhaling vatbaar... Ik ga vanavond nog maar even kijken, want ik heb toch nog een vrijkaartje..... Ik hoop dat die Pool er nog steeds is.... Groetjes weer!
Conny Plassen
Conny Plassen - elke dag een inlegkruisje
Hoi, Ik draag nu ook bijna elke dag een inlegkruisje. Maar sommige mensen dragen ook een tampon voor de afscheiding, zodat ze bijvoorbeeld zo'n slipje aankunnen. Ik vind het echt niet fijn om geen inlegkruisje in te doen, dan voel ik me zo vies.. Maar dat geurtje is wel normaal denk ik, behalve als het echt heel sterk ruikt.
K.Bouter
K.Bouter - een bordje met een mooie franse spreuk
Een zakenman komt op de laatste dag van zijn zakenreis in frankrijk er achter dat hij nog niks voor zijn vrouw heeft gekocht. Hij denkt in mijn hotelkamer hangt een bordje met een mooie franse spreuk erop dat jat ik gewoon. Eenmaal thuis geeft hij het aan zijn vrouw maar die spreekt geen woord frans. Dus de volgende dag laat ze het vertalen en toen stond erop Heren, wilt u uw lul s.v.p. niet aan de gordijnen afvegen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook