This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kin Ki Jim
Kin Ki Jim - 1 Item
Goedendag allemaal. Ik dus geef al jaren spirituele cursussen op allerlei gebieden. Het lijkt me heel leuk om via deze weg u ook verder te mogen helpen bijvoorbeeld met: hulp bij kaartlezen. pendelen. aura en chakra. dieren communicatie. spirituele ontwikkeling enzo..Lijkt het je ook leuk om het te leren stuur me dan een berichtje en ik help u graag verder. Warme groet!
Kin Ki Jim
therapie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Fokje Modder
Fokje Modder - een alleenstaande moeder van 2 kids
Goeiedag. Leuk dat je op mijn advertentie hebt geklikt! Ik ben dus een alleenstaande moeder van 2 kids. Mijn liefde een aandacht gaan vooral uit naar mijn kinderen op stap ga ik heel enkel dus met mannen kom ik weinig in contact. Heb hier dus een advertentie geplaatst om zo een leuke man te treffen om zo nu en dan even lekker geil te genieten. Ik heb ook behoeftes! Kids slapen weekends vaak bij hun vader en doordeweeks bestaat er ook zoiets als school. Ik heb alle tijd en jij?
Izzy van Gisteren
Izzy van Gisteren - met mij mede naar Hongarije
Hoi! Wie wilt met mij mede naar Hongarije reizen (gratis verblijf daar) rest kosten delend dan wel zit plaatsen zijn beperkt max 2 personen mogelijk of 1 persoon met kind ofzo. Ik rijd met bestelwagen en vertrek in april ernaar toe datum weet ik nu nog niet want daar is het nog te vroeg voor. Het huisje is in de natuur gelegen en er zijn ook dieren. Liever geen rookster daar ik zelf niet rook . Enkel e mail met blootfoto’s worden beantwoord hoor …….
Ed
Ed - vraagje
Hoe weet een blinde wanneer ie klaar is met z’n gat afvegen?
Mevrouw Plu-in ‘t Hol
Mevrouw Plu-in ‘t Hol - "Wilt u iets eten?"
"Wilt u iets eten?" vroeg de stewardess aan de man voor mij. "Waaruit kan ik kiezen?" vroeg hij. "Uit ja of nee."
Elmer
Elmer - met een vibrator
Sommige vrouwen schamen zich nog om te zeggen dat ze het regelmatig met een vibrator doen. Een vibrator kan best eens gebruikt worden om de eerste paar keer toch eens een hoogtepunt te krijgen. Als je daar eenmaal aan gewend bent om ze te krijgen zal het ook zonder vibrator beter gaan.Gewoon doen dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook