This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sjinkie Straal Staaf
Sjinkie Straal Staaf - 1 Item
Hallo allemaal. Al vanaf mijn jeugd ben ik me bewust van mijn gave. Ik wil mijn gave graag met liefde met u delen. Ik sta klaar voor al uw vragen en help u graag verder met beslissingen die u moet nemen op u pad. De toekomst staat nooit vast en ik help u graag verder om de toekomst te veranderen. Bel voor een vrijblijvende afspraak!
Sjinkie Straal Staaf
leuke therapie!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Beau ter Ham
Beau ter Ham - jouw vaginaspieren
Tja, Klaarkomen bij de vrouw zal over het algemeen een paar keer wat schokken zijn doordat je bekkenbodemspieren en jouw vaginaspieren zich samentrekken. Daarna kan je een warm en voldaan gevoel krijgen. Per vrouw kan dat verschillen, maar volgens mij heeft iedere vrouw heeft wel zo haar eigen ervaringen bij het klaarkomen, of niet dan??
Boudesteijn
Boudesteijn - toffe bijverdienste
Bent u op zoek naar een aangename en toffe bijverdienste ??? aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op! Ons team is dringend op zoek naar lieve en leuke diva"s! Wij beloven jou een efficiënte en eerlijke samenwerking waarbij jij centraal staat!!!! Wij bieden een leuke werksfeer…respect voor jou privacy… Na een korte inwerkperiode kun je direct aan de slag!
Poe Pen
Poe Pen - raadsel
Het is zwaar en je drinkt het bij de chinees: Spa lood!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Dan ben je een klootzak
"Een rondje voor de hele zaak!" roept de man aan de bar. "Maar niet voor die klootzakken links van me. En die smeerlappen rechts van me krijgen ook niks, want die gaan allemaal vreemd!" Het ritueel herhaalt zich nog een paar maal. Dan wordt de gulle gever plotseling op zijn schouder getikt door een man die rechts van hem staat, en die zegt: "Zeg, beste kerel, allemaal leuk en aardig maar ik ga helemaal niet vreemd..." "Dan ben je een klootzak en moet je links van me gaan staan!"
Trui Halfmouw
Trui Halfmouw - liever geen dildo of vibrator
Ik weet echt niet wat ik fout doe, ik probeer van alles om het maar te laten gebeuren. De andere topicks met soort gelijke onderwerpen heb ik dan ook wel gelezen maar dat gaat meestal over meisjes van 16 of het is niet helemaal soort gelijk. Ik ben bang dat ik de enige van mijn leeftijd ben die het nog niet is gelukt en dat het me zelfs nooit zal lukken. Ik probeer altijd net zo lang door te gaan met masturberen tot ik een orgasme lijk te krijgen, maar meestal voor dat moment gaat het pijn doen en stop ik, het wordt dan meestal ook weer droog, ik weet niet wat er mis is. Verder wil ik ook liever geen dildo of vibrator gebruiken, dat vind ik zo onnatuurlijk en een beetje eng. Ik heb nu ook sinds 3 jaar een vriend, hij probeert ook van alles bij me, het voelt altijd super heerlijk, maar er gebeurd hetzelfde dan als ik mezelf bevredig, dus laat ik hem stoppen. Ook bij de gewone sex wil het maar niet lukken, maar ik heb gelezen dat het bij gewone sex bij veel vrouwen niet lukt dus daar maak ik me minder druk om. Dus mijn vraag is min of meer, zijn er meer vrouwen (van mijn leeftijd) met dit probleem? Of heeft er iemand tips voor me? Of weet iemand of het misschien echt mogelijk is dat sommige vrouwen gewoon helemaal niet kunnen klaarkomen, ik weet ook glad niet wat ik me er bij moet voorstellen, iets van een vochtlozing net als bij de man? Zoiets heb ik wel eens tenminste gelezen dat sommige vrouwen dat hebben. Kan iemand mij a.u.b. helpen?!Alvast bedankt weer 1!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook