This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Baps & Bonnie
Baps & Bonnie - 1 Item
Dag lekkere kerels! Wij zijn lekkere dames. vol enthousiasme en met veel lust. Wij organiseren een heuse GANGBANG puur uit fantasie. Met nog eens de perfecte locatie! Aanstaande zondag op 1-12-2013 van 16:00 tot 21:00 uur is het NON STOP SEX in de garage van BOUDESTEIJN (minimaal 5 dames aanwezig!) De garage beschikt over heerlijke sex ruimtes. lockers. douches. loveswing. zwembad en jacuzzi's. All-in prijs:Mannen: 99.- Koppels: 40.- incl. bier. wijn en fris & hapjes Intiem is met en PZ. Geen extremiteiten: SM en P&P. Bukkake mag zeker! Bij vragen en reserveren graag mailen of smsen (geen whatsapp). bellen kan eventueel ook. alleen kunnen we niet Altijd met een volle mond praten. Staat de datum al in je agenda? Mmmm... Tot zondag?
Baps & Bonnie
geil slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Annewil Hokken
Annewil Hokken - pijpenverzameling
Die Maarten moet zo langzamerhand een aardige pijpenverzameling hebben
David
David - Ik ontvang in een caravan
Opgelet! sorry DUDES, alleen vrouwen ! Ik ontvang in een caravan in Ugchelen. Ik ben een nette knappe man normaal postuur. 19 cm en lekker dikke DONG!! interesse pm of bel(whatsapp) Ps. k stel het op prijs dat je na het klaarkomen niet gelijk naar huis gaat maar dat we eerst samen de caravan schoonmaken.!
Conny Plassen
Conny Plassen - puberteit
De puberteit is de periode in het leven van een kind dat de ouders moeilijk beginnen te doen.
K.Bouter
K.Bouter - even te zwaar
Hallo lieve mannen. Kent u dat gevoel dat het u allemaal even te zwaar wordt. of dat u niet meer weet hoe u verder moet? Dan help ik u graag verder. Ik geef u graag goede raad en antwoorden op al u vragen. Ook kunt u van mijn healing krijgen om alle zorgen en pijntjes wat beter aan te kunnen. Bel me gewoon voor een afspraak!
Mevrouw Plu-in t Hol
Mevrouw Plu-in t Hol - lekker harde tampen
Hoi. ik zou het leuk vinden om hier leuke jongens met lekker harde tampen te vinden, waarmee ik misschien leuke dingetjes kan doen! Paar dingetjes over mezelf: happy. lief. gevoelig en beetje gek!! Maar ik kan ook soms best kattig uit de hoek komen. Liefst mannen tussen de 23 en 35 jaar. Vandaag al gelijk neuken? dat zou leuk zijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook