This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Stef van Engen
Stef van Engen - 1 Item
Dag Dames! Ik ben naarstig op zoek naar een lekker geile vrouw die ik lekker genadeloos mag neuken !!!! Leeftijd maakt echt niet uit, vrouwen of stellen die een geil speeltje zoeken moeten zich zeker ook melden!! Ben n.l. voor veel in en ben ook behoorlijk bisexueel ingesteld. Mijn kernwoorden zijn onder andere: kontje, kutje, rukken, beffen, likken en natuurlijk anaal (liefst gevend). Nogmaals: Ik ben dus voor veel in! Contact me dus……..
Stef van Engen
mijn motto!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - op zoek naar spanning en wil genieten
Hoi, met mij uit Spijkenisse en op zoek naar spanning en wil genieten!! Liefst met een vrouw maar mannen mogen ook reageren. Van romantiek tot passie en vuur met of zonder condoom mag je zelf bepalen. Zou jij dat willen is zo date dan zeg ik reageer en we mailen En Spreken wat af xxx van mij en ps mocht er een vaste klik zijn tussen ons dan Is dat ook goed natuurlijk …….Ik ga langdurige sexuele relaties n.l. nooit uit de weg!
Heilwig Vink
Heilwig Vink - lekker slippertje gezocht
Welke geile beer weet hoe hij een meisje lekker moet verwennen, niet zomaar verwennen, nee echt verwennen!! Ben echt radeloos gewoon, mijn vriend denkt er met een likje vanaf te komen, dus ik kom behoorlijk wat te kort!! Wil een man die mij alle hoeken van de kamer laat zien, op sex gebied dan. Ben jij de gene die mij eens lekker verwent? Stuur me dan een berichtje. Kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Op zoek naar: Eenmalig contact, beffen, baffen, vingeren en adultnursing!
Moon Unita
Moon Unita - lekker dronken
Tja, Ik ga zo’n beetje elk weekeinde op stap en wordt dan lekker dronken. maar als ik dronken ben. ben ik ook altijd heel geil. Het lijkt me heerlijk om seks te hebben met een vreemde man terwijl ik niet meer op mijn benen kan staan. Lijkt het je wat om een keer met mij af te spreken en een gezellige avond te hebben? Mijn favoriete drankje is Baileys. dus dan weet je dat vast….. Ik heb nu een profiel aangemaakt op www.usedsliopjes.com. dus als je met me in contact wil komen. stuur me dan alleen daar een berichtje voor een gedragen slipje….hete kusjes……..
Poe Pen
Poe Pen - raadsel
Het is wit en hangt bij de chinees aan de muur? Witte lijst natuurlijk!
Stefan Durant
Stefan Durant - Het lukt me de laatste tijd ineens niet meer om klaar te komen
Guys! Het lukt me de laatste tijd ineens niet meer om klaar te komen door mijn vriendin terwijl dit wel bij mijn vrouw lukt. Tja, als ik mezelf aftrek dan kan ik nog altijd erg snel komen, en dat zonder moeite, ook tijdens seks met mijn vrouw is het geen probleem, maar als mijn vriendin me trekt of pijpt (of combinatie van die twee) dan lukt het potdomme niet meer! Ik moet bij haar altijd het laatste beetje zelf doen. Heeft iemand tips? NB, ik ben altijd heel open tijdens de seks. Ik vertel altijd precies wat ik lekker vind (en andersom hoor ik dat ook graag) dus tips geef ik vaak zat. P.s. het trekken en pijpen zelf is nog steeds bijzonder fijn, behalve dus dat ik er bij haar dus niet door kom………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook