This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Chil Persoon
Chil Persoon - 1 Item
Hoi lieve meisjes/vrouwen! Fijn dat je mijn advertentie leest. Ik ben een gigolo die inmiddels ruime ervaring heeft met meisjes en vrouwen die weinig of helemaal geen ervaring hebben. Ik wil jou graag op een fijne manier plezieren, gewoon in jouw eigen tempo kennis laten maken met erotiek. Ik kan je op een ontspannen manier leren hoe heerlijk dit is. Ik wil dat jij tijdens onze afspraak geniet. dan geniet ik ook. Ik vraag hier uiteraard wel een kleine vergoeding voor maar ik beloof je dat ik dat meer dan waard ben. Ik ben lief. zorgzaam. geduldig en betrouwbaar. Ik heb hygiëne hoog in het vaandel staan en doe bijna alles discreet en veilig. Als je vragen hebt. stel deze gerust. ik zal ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Ik zal je verwennen en vertroetelen. Durf te leven. durf te genieten! Hopelijk spreken we elkaar snel want jet bent me waard!
Chil Persoon
geil slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - voor iedereen is er een manier
HEY! Wilt u onder goede begeleiding : verantwoord eten? afvallen of juist aankomen? zich energieker en vitaler voelen? uw gezondheid verbeteren? uw sexprestaties optimaliseren? goede uiterlijke verzorging? De oplossing is simpel en binnen handbereik en voor iedereen is er een manier! Contacteer me voor meer uitleg!
Vloon
Vloon - seks met een sletje
Hai! wanneer ik seks met een sletje heb zit ik met een probleem, zonder condoom kan ik prima klaarkomen, maar met condoom lukt dat dus niet meer, hoelang ik ook doorga en welk tempo of met welke stimulans verder dan ook, mijn vrouw denkt dat het komt doordat ik dus een te nauwe voorhuid heb maar dat weet ik niet zeker, iemand misschien andere ideeën hierover??
Ling FA
Ling FA - Wil je eens echt goed verwend worden?
Hoi! Ik ben op zoek naar jongens en mannen, die graag eens echt goed verwend willen worden. Ik ben in voor verschillende dingen. Dinerdate, parkeerplaats, buiten, bij mij thuis of in een hotel, veel is bespreekbaar. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden en over mij, neem dan contact met me op via usedslipjes.com Mijn kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Op zoek naar: Sekspartner met bikkelharde DONG, Aangeboden in Badhoevedorp………..
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - mijn kronkelende tong door jouw FOEF
Stel: Je wilt graag regelmatig lekker verwend worden (alleen oraal verwend worden kan ook) maar je wilt nergens toe verplicht zijn. Ik ben een nette man die jou dat kan bieden! Ik ben beschikbaar voor een eenmalige (of periodieke) verwenbeurt waarbij je zelf niets hoeft te doen en ook nergens aan vast zit. Hoe oud jij bent en hoe je er uit ziet zijn voor mij inmiddels van ondergeschikt belang. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Ik kan zelf helaas niet ontvangen want mijn oma woont tijdelijk bij me in, maar ik kom heel graag naar je toe. het liefst overdag want ik heb geen 9-5 baan. Maar ook als je niet kan ontvangen. kun je reageren: dat lossen we samen dan wel op! Er is altijd wel ergens een openbaar toilet, pashokje of een donker perron in de buurt! Indien gewenst kan ik ook eerst even kennis maken met jouw moeder onder het genot van een kop koffie en een babbeltje. Om vervolgens jou te laten genieten van mijn kronkelende tong door jouw FOEF en als je wilt natuurlijk ook door jouw kontje. Regelmatig afspreken behoort ook tot de mogelijkheden. maar wil je bijvoorbeeld een eenmalige befbeurt hebben dan ben je bij mij ook aan het goede adres. Aarzel niet en neem nu contact met me op. je zult er geen spijt van krijgen. s.v.p. geen financiële voorstellen (die doe ik wel!) geen sms diensten en ook geen verwijzingen naar betaalsites etc. Tot snel!
Hedwig Stronkje
Hedwig Stronkje - met haar “Stromboli'
Tja, Ik ben dus een gezellige spontane vrouw. die zichzelf goed kan klaarmaken met haar “Stromboli”. maar lieve woordjes fluisteren in mijn oor doet ie helaas niet. Met de gezellige dagen die gaan komen. zou ik het leuk vinden om anderen te ontmoeten. om gezellig wat samen doen en misschien wel fluisteren in elkaars oor……… contact me dus als dit je aanspreekt en geef even aan of je met of zonder Stromboli wilt………….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook