This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ruudt Rugvet
Ruudt Rugvet - 1 Item
Ik? Monogaam? Hahahaha! Serieus, laat me niet lachen To all the lovers out there, kiss my DONG!!! Ik heb relaties geprobeerd, maar ik kan echt niet trouw blijven! Ik moet gewoon sex hebben, en met wie dat is maakt mij niet zoveel uit. Ik heb wel mijn voorkeuren, maar normen en waarden gooi ik gelijk uit het raam!!!
Ruudt Rugvet
deze cursus heb ik inmiddels succesvol afgerond...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - naturistencamping
FKK, of FreiKörperKultur, is de Duitse aanduiding voor naturisme. De naturistencamping ligt in de duinen, en waar je waant in de verhalen van Thomas Mann over de familie Postma. Je ziet daar families met hun grote bolderwagens vanaf de parkeerplaats komen vol met enorme piramidetenten om hun seizoenplaats in te richten. Ik had de almanak van USEDSLIPJES.COM 2012/2013 bij mij. Het kon niet toepasselijker! Hier beleefden mijn vrouw en ik het naturisme in al haar essentie. Bloot zijn op een natuurcamping. Autovrij en in de avond volstrekte stilte. Geen winkel, wel een bibliotheek. Dit laatste is typisch voor naturistencampings. Overal vind je ze. Het is gebruikelijk dat als jij je boek uit hebt, deze in de bibliotheek plaatst. Zo blijft de sexboekenvoorraad op peil. Niemand doet hier overigens moeilijk als er eens een paar bladzijden aan elkaar plakken. Sport is er in de vorm van volleybal en na afloop ligt iedereen elkaar te penetreren! Nog een kenmerk van het naturisme is dat er geen privé douches zijn. Dit doe je samen!! . Wij zijn er een week gebleven om daarna verder te “trekken” naar de volgende camping………..
Rob Flesh
Rob Flesh - raadsel
Het is groen en zit op een hek? Verf!
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - Haar naam is Spirma en ze komt uit Polen!
Gisteren in de saunaclub de zoektocht gestart voor een kamergenote. Behalve de bekende gezichten voor een vrijdagmiddag waren er op dat moment geen nieuwe gezichten te ontdekken die mijn aandacht trokken. Tenminste tot ik tijdens mijn tweede rondgang de receptie passeerde. Daar stond een dame casual gekleed met nagenoeg wit haar, verder in de twintig die informeerde of er voor haar een werkplek vrij was op die dag. Mijn keuze was gemaakt! De beschikbare was voldoende toereikend om af te wachten wanneer ze beschikbaar was….. Nadat ze zich verkleed had werd ze rondgeleid door het pand. Even later verscheen ze in de omgeving van de sexbios waar ze helaas direct door een nozem (ene AAD) werd geschaakt. Enige tijd later tof ik haar echter vrij. Nadat ze naast me was komen zitten bleek ze nog wat onwennig te zijn. Haar naam is Spirma en ze komt uit Polen………..mmmm
Blasa van Putten
Blasa van Putten - Gedicht
Juffrouw zegt tegen de kinderen: je moet een gedicht maken. Alles mag, maar niet schelden! Dus jantje schrijft: jut zat in de put en het water komt tot dat ene ding tussen haar benen!
Inge Drozova
Inge Drozova - drophertje
Het is bruin en het rent door het bos: een drophertje natuurlijk!
Angéla
Angéla - Wie Oh Wie een lekkere massage nodig?
Hallo. Zo te zien ben jij dus wel nieuwsgierig geworden naar wat voor massage dat dan zou zijn die ik aan je zou geven Nou ik ben opzoek naar een man die het lekker vind om een massage van mij te krijgen maar dan lekker naakt en zonder grenzen. Ow ik ben overigens Angéla, , maar dat is toch geen probleem neem ik aan?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook