This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alida
Alida - 1 Item
hitsige mannen of vrouwen gezocht, het lijkt mij zo tof om eens mijn slipje te verkopen of gebruikte wodka-tampons met vocht of menstruatie bloed, als je er maar hitsig van wordt.... het lijkt mij zo vreemdl als ik me na het vingeren in mijn slipje afveeg. en mijn mosseltje niet afveeg na het plassen dat mijn slipje heel erg gaat ruiken en jij hem dan koopt van mij en dan er mee gaat spelen en je dan ondertussen .... je weet wel??? mail me snel wat je voor me slipje wilt betalen en wie weet, stuur ik hem naar je op......
Alida
hitsig slipje..
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - kleine stoeipoesje
Dag lekkere kerel! Ik ben een zeer ondeugende vrouw uit de omgeving van Ommen. Ik houd erg van heerlijke ongeremde passionele seks en het geven van een lekkere pijpbeurt (in de auto thuis bij mij is ook mogelijk). Ik ben dus als het ware een kleine stoeipoesje die jou graag wilt verwennen. Wil je dat ik thuis bij je langs kom? Of wil je liever afspreken in een hotelletje met me? Dan kan je me hierover mailen en contact opnemen. Voor meer info over de mogelijkheden laat ik je graag weten. Wil jij dus eens lekker verwent worden? Mail me dan maar voor een date. Lekkere kusje en een likje op je DONG!
Gea Gleasons
Gea Gleasons - uw tong in mijn rozetje
Ha Gigant! Ik zie het al voor me hoe AAD z'n seksvriendin vertelt hoe of wat: "Vrouwmens, daar ik onze intieme betrekkingen vanaf heden tot het verleden zou willen laten behoren, aangezien u onze overeenkomsten -enkel de nobele rimsport uitvoeren zonder diepgaande emotionele verbintenis- heeft geschonden middels gevoelens van verschillende aard, publiceer ik prentjes van uw tong in mijn rozetje" whahahah.
Lance
Lance - tel,sex
Ik ben een oudere Man (70 +) en op zoek naar meisje,vrouw voor tel,sex ik woon in sassenheim ben sinds enkele jaren alleen,ik ben niet misdeeld ben op zoek naar tel. Sex. Ik mag dag en nacht om elkaar via de tel tot een orgasme te laten komen bel geef je tel. nummer en ik bel jou,dus voor jou geen kosten,mijn email werkt niet perfect dus bel me meerdere foto,s op verzoek.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - Lord
Een Engelse lord zet een advertentie in de krant voor een echte Engelse butler. Op donderdagavond zit hij in zijn bibliotheek een krantje te lezen, gaat de bel. De lord staat op, loopt naar buiten, over de oprijlaan. Staat er een dronken vent tegen het hek geleund. "Wat komt u doen?" vraagt de lord. De dronken vent zegt: "U had toch een advertentie gezet?" "Inderdaad," zegt de lord, "ik zoek een typisch Engelse butler. Kunt u misschien goed chaufferen?" "Chaufferen?" zegt de man, "ik ben al tien jaar mijn rijbewijs kwijt, en ik denk niet, dat ik het ooit nog terugkrijg." "Kunt u dan misschien goed kokkerellen?" vraagt de lord. "Kokkerellen?" zegt de man, "ik kan nog geen ei bakken." "Kunt u dan wellicht goed tuinieren?" vraagt de lord. "Tuinieren?" vraagt de man, "ik woon op 13 hoog; ik kan nog geen cactus in leven houden." "Tja," zegt de lord, "wat kom je dan eigenlijk hier doen?" Zegt de man: "Ik dacht: ik zal je even vertellen dat je op mij niet hoeft te rekenen."
Hendrikus
Hendrikus - sinterklaas
Ik speel dit jaar weer voor Sinterklaas en als een goed goedheiligman laat ik de dames even lekker met mijn staf en met mijn lekkere pepernoten spelen..........
Leo
Leo - betaling in natura
Ervaren glazenwasser komt jou ramen wassen betaling in natura. Alleen voor vrouwen 48+! Ik kom jou ramen wassen binnen en/of buiten. regio zuid oost brabant, noord limburg. Heb je interesse mail me maar dan komen we er samen wel uit. Ps. Ik heb een tong van 20 centimeter en kan ademen door mijn oren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook